Platin takıldıktan ne kadar sonra yürüyebilirim?

eraynzf

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 5 gün önce kaval kemiğimi kırdım fibula ise çatladı basketbol oynarken. Yarın kapalı platin ameliyatı olacağım. Platin takıldıktan ne kadar sonra yürüyebilir, lavaboya gidebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-03-22-23-16-36-951_com.android.chrome.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 985
  • Screenshot_2023-03-22-23-16-34-608_com.android.chrome.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleyen: Moderatör:

O değil de kaval kemiği ne kadar çok acımıştır geçmiş olsun.

Merhaba geçmiş olsun son durumunuz nedir

Kaval kemiği önemli bir kemiktir kişiye bağlı olarak tamamen iyileşmesi "16 hafta" kadar sürebilir iyileştikten sonra platin için endişelenmeyin kendisi 2. planda kalır çoğu fiziksel aktivitenize devam edebilirsiniz fakat ilk başlarda zorlamayın.

Teşekkür ediyorum konuyu uzun süre önce açmıştım şu anda Allah'a şükür hiçbir şeyim yok eskisi gibi devam ediyorum. İyi günler dilerim.

Teşekkür ediyorum konuyu uzun süre önce açmıştım şu anda Allah'a şükür hiçbir şeyim yok eskisi gibi devam ediyorum. İyi günler dilerim.

1 seneden fazla olmuş hocam. Son durum nedir, eskisi gibi kullanabiliyormunuz, herhangi bir ağrı var mı?

1 seneden fazla olmuş hocam. Son durum nedir, eskisi gibi kullanabiliyormunuz, herhangi bir ağrı var mı?

Evet, eskisi gibi ancak tabii ki daha temkinli olduğum için yüzde yüz eskisi gibi kullanamıyorum. Ağrı sızı gibi bir derdim de olmadı. Sadece ödem oluyor çorap giydiğim zaman hafif şişiyor o kadar.

Evet, eskisi gibi ancak tabii ki daha temkinli olduğum için yüzde yüz eskisi gibi kullanamıyorum. Ağrı sızı gibi bir derdim de olmadı. Sadece ödem oluyor çorap giydiğim zaman hafif şişiyor o kadar.

Bazılarında platinı vucut kabul etmiyor. Böyle bir sıkıntı yaşamaman güzel. Dikkatli olmakta fayda var her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…