Bazılarında platinı vucut kabul etmiyor. Böyle bir sıkıntı yaşamaman güzel. Dikkatli olmakta fayda var her zaman.
Doğru söylüyorsunuz hocam. İnsan değerini kaybetmeye yakın anlıyor. Allah kimseye yaşatmasın.
Bazılarında platinı vucut kabul etmiyor. Böyle bir sıkıntı yaşamaman güzel. Dikkatli olmakta fayda var her zaman.
Merhaba geçmiş olsun. Bende 2 hafta önce kaval kemiğimi kırdığımdan dolayı kapalı çivi ameliyatı oldum. Süreç nasıl ilerledi sizin? Dizimi tam olarak bükemiyorum. Doktorum antrenmanlar yapmamı söyledi. Sonrasında fizik tedavi önerebilir. Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Kaynama süreci ne kadar sürdü ve tam olarak ne zaman sonra eski yürüyüşünüze kavuştunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba geçmiş olsun. Bende 2 hafta önce kaval kemiğimi kırdığımdan dolayı kapalı çivi ameliyatı oldum. Süreç nasıl ilerledi sizin? Dizimi tam olarak bükemiyorum. Doktorum antrenmanlar yapmamı söyledi. Sonrasında fizik tedavi önerebilir. Siz de böyle bir durum yaşadınız mı? Kaynama süreci ne kadar sürdü ve tam olarak ne zaman sonra eski yürüyüşünüze kavuştunuz? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Evet sormak istediğim birkaç şey daha var. Acaba ıns üzerinden konuşmamız mümkün mü? Bu süreci yaşayan birisinden daha detaylı öğrenmek beni daha huzurlu yapacaktır. Evet derseniz aydinaakbulut aratarak bana mesaj atın. Yok derseniz cevabınızdan sonra buradan yazacağım size. Şimdiden teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.