Platoniği olduğum kız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle zaten, ben bile anladım. Bile diyorum çünkü ben arkadaşın IP adresini göremiyorum zaten attığı emojilerle bile anlaşılıyor.
Çoklu hesap değilim demiyeceğim zaten çok zorda kaldığım ve birilerinden fikir almak istediğimden yan hesap açtım ve konu açtım. Şuan kimseyi rahatsız etmiyorum ama isterseler yasaklayabilirler onların tercihi. Kurallara karşı gelemem sonuçta. Tekrardan yardımınız için teşekkürler, dediklerinizi yapıp deneyeceğim, sonucu yazarım belki.

İfadeler: nih
Eğer hoşlandığı çocuk reddederse 15-20 gün bekleyip yazacağım nasılsın diye. Evet derse de mutlu olmasını isterim.
Hoşlandığı çocuğun kabul etme ihtimalini göz önünde bulundurun, kendinizi hazırlayın. Yoksa ileride büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Bak bunun yüzünden 2 hesabın da yasaklanabilir. Belki yetkililere itiraf ettiğin için ana hesabını silmeyip cezalandırabilirler. Yaşadım oradan biliyorum. Yaşadığımda biraz küçüktüm ve kuralları okumamıştım. 2 hesabım da gitti. Şuanda sadece 1 hesabım var. Bu hesabımla mutlu mesut yaşıyorum.

Peki, çocuk kabul ederse ne yapacaksın o vakit.
Hoşlandığı çocuğun kabul etme ihtimalini göz önünde bulundurun, kendinizi hazırlayın. Yoksa ileride büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
Yapacak bir şey yok, sonuçta artık bi sevgilisi olur ve onun hayatını bozamam, kendimi hazırladım zaten, iki türlü de mutlu olurum çünkü redderse bana yol açılacak reddetmezse hoşlandığı çocukla çıktığı için mutlu olacak bende mutlu olmasını istiyorum.

Hoşlandığı çocuğun nasıl birisi olduğunu da araştırın. Hoşlaniyorsa vardır bir sebebi değil mi yani. Onun gibi olun demiyorum ama öğrenmek de fayda var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…