- Makaleler
- 110
Aslında konu açarken "Anonim olarak aç" gibi bir seçenek gelebilir.
Keşke forumda Anonim hesaplar da olsa.
Forum yapısı kalmaz o zaman, başka bir şeye dönüşür.
Aslında konu açarken "Anonim olarak aç" gibi bir seçenek gelebilir.
Keşke forumda Anonim hesaplar da olsa.
Belki bu durumu kimsenin öğrenmesini istemiyordur.Keşke forumda Anonim hesaplar da olsa.
Sonra tamamen KızlarSoruyor oluruz nasıl fikirAslında konu açarken "Anonim olarak aç" gibi bir seçenek gelebilir.
Aynısını düşündüm.Aslında konu açarken "Anonim olarak aç" gibi bir seçenek gelebilir.
Eskiden misafir üye sistemi vardı diye hatırlıyorum. Nereye gitti o misafir üyeler.Forum yapısı kalmaz o zaman, başka bir şeye dönüşür.
Forum yapısı kalmaz o zaman, başka bir şeye dönüşür.
Tavsiyem, kızın kuzenini de alıp üç kişi kafe de oturup önce bir kaynaşın. Hem kız sana ısınmış olur. İkili takılma başlangıcında o kadar zorlanmazsın.
Şuan birinden hoşlandığına göre sıcak bakar diye düşünüyorum tabi her gün yazıp buluşalım sıkıldım vs. yazmayacağım zaten sınav senesi çokta derslerini etkilemek istemiyorum. İlk nelerden hoşlanırsın neleri seversin gibi konu açıp öyle öyle ilerlesem, en son dışarı buluşmaya davet etsem olur gibi ama emin de değilim korkuyorum.Ahahaha burada ilişki dersleri de verildiğini bilmiyordum ne güzel forummuş yahu. Hocam kızla konuşacaksanız bunu yüz yüze yapmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum internet üstünden her şey daha sahte geliyor. Bir de kız 8. sınıf olduğu için ilişkiye sıcak bakar mı bilmiyorum biraz daha büyürse olaya daha doğru bir açıdan bakabilir.
Öyle zaten, ben bile anladım. Bile diyorum çünkü ben arkadaşın IP adresini göremiyorum zaten attığı emojilerle bile anlaşılıyor.@SideWinder bana da öyle geldi hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.