Platonik Aşıklıktan Kurtulma

@Dyflinn Bu zamana kadar hiç sevgilinin olmadığını düşünüyorum.
Şu anda da büyük bir boşluktasın ve bu yüzden en ufak olayda bile kafana bu kadar takmışsın bu işi.
Kıza sosyal medya üzerinden yazarak ya da storylerine yanıt vererek konuşma başlatırsan kafanda hayaller kurarak geçirdiğin o 1-1.5 ayın aslında zaman kaybı olduğunu anlayacaksın. Ya da yeni bir konuşacak kız arkadaş/flört bulursan aklından çıkacaktır.

Yanına gidebilecek bütün fırsatları kaçırdım zaten. Uygun bir zaman olursa deneyebilirim. Bu sefer kaçmam.

Bence eğer konuşmazsanız ileride ne kadar pişman olacağınızı hatırlayıp kendinizi gaza getirin. İnsanlar gerçekten de yaptıkları için değil de yapmadıkları için pişman olur bence. Sadece merhaba bile deseniz kendime göre konuşuyorum belki ama lafın devamı gelirdi. Önemli olan "merhaba" diyebilmek. Aradan sanırım 2 ay geçmiş yanınıza gelmesinden ama gidip sorun merhaba dedikten sonra orada ne demek istedin ben tam anlayamadım diye. 2 ay sonra olması da bir şey fark etmez bence o giriş cümlesi(ayrıca her şeyin mükkemmel olmasına gerek yok film değil bu), geçen dersin 2 ay demezsin geçiştirirsin. Belki ileride şaka malzemesi olur kim bilir böyle arada kaldığım durumlarda (bu işleri bıraktım artık genel hemen kötü anlamayın agalar) en kötü ne olabilir ki diyorum ve cesaret geliyor. Bu arada arkadaşların dalga geçme olayı 2 defa başıma geldi benden daha iyi bilemezsiniz. Okula aile gelmesini bilirim, aile okul içinde konuşurken bahçedeki bekleyişi... Şu an sorarsanız hiç pişman değilim çünkü geriye baktığımda keşke olmasaymış değil de o olaylar bana bazı şeyler öğretti diyebiliyorum "dersler alındı" kısaca.

Hayır, tek yolun söylemek. Söylediğin zaman reddedilirsen bir iki ay daha unutamazsın. Ben 6 ayda unuttum. Gidip söylemezseniz içinizde birikir her gördüğünde daha çok artar. Gördüğün zaman zank diye söyleme. Kızla biraz konuş öyle söyle. Yanında kimse olmasın yabancı dahil.

Yanına gidebilecek bütün fırsatları kaçırdım zaten. Uygun bir zaman olursa deneyebilirim. Bu sefer kaçmam.

Bana kalırsa sevgili işleri ile uğraşmayın. Dersleri olumsuz etkiliyor. Zor olacak ama silip atın. Bunu yapamamış birisi olarak söylüyorum.

Karnı aç olan savaş esiri, çöpteki çürük patatesi zevkle yer.

Etrafında muhtemelen hiçbir kız olmayan biriydin. Al, bir kız yanına gelince devrelerin yanmış. Bunun tek çözümü, daha fazla kızla haşır neşir olmak. Kızları nasıl bulacağını da sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…