Platonik Aşıklıktan Kurtulma

Sen o zaman, güzel bulduysan ona aşık oldun.
Büyük bir oran değil tamamen vazgeç, geçen sene artık olmayacak sandığımdan vaz geçecektim araştırdım senin gibi. Ama konu açmadım hiçbir yere.
Keşke araştırmasaydım, acaba dedim ve onu sevmem bir anda ilk hâlini tekrar aldı.
Sonucum 4 gün önce büyük bir hüsran.
Unutmak istiyorsan, konuyu kilitlet bir daha bildirim gelmesin.
Evet gözüme güzel gözükmesi bence ilk etmendi. Benim giyim tarzıma aşırı benziyor ve saçları aşırı hoşuma gitti. Daha önce beğendiğim kişiler olmuştu ama duygu olarak bir şey hissetmemiştim. Bunu neredeyse zor atlattım diyebilirim ama ben her aşık olduğumla konuşamayıp acı çekeceksem ben bir daha kimseye aşık olmak istemiyorum.

Evet gözüme güzel gözükmesi bence ilk etmendi. Benim giyim tarzıma aşırı benziyor ve saçları aşırı hoşuma gitti. Daha önce beğendiğim kişiler olmuştu ama duygu olarak bir şey hissetmemiştim. Bunu neredeyse zor atlattım diyebilirim ama ben her aşık olduğumla konuşamayıp acı çekeceksem ben bir daha kimseye aşık olmak istemiyorum.

Kardeşim, her şey daha başlangıç aşamasında.
Yaşın kaç ona göre tavsiye vereyim?

16 yaşındayım. 10. sınıfa geçtim.

Ov, benden 1 yaş küçüksün o yüzden kardeşim falan demeyeyim.
Kızı daha yeni görmüşsün, ben 9.sınıfta aşık oldum 11.sınıfta açıldım.

İllaki konuşma başlatmak istiyorsan.

Okulda ona karşı bir hata yap, uzun bir süre özür metni hazırla at onu sevdiğini hissettir seninle otomatik konuşmaya başlar.

Ona Instagram'da siyasi görüş paylaşım yapıyorsa onun görüşü tarzı absürt şeyler at hikayeye yanıt olarak.

Sana random atıyorsa, hoşlandı demektir. Ona yazarken imla kurallarına uy.
Benim sevdiğim kız imla kurallarına uymamı istemezdi. Rahatsız oluyorum çok resmi hissettiriyor der ise, sana karşı verdiğim değerden anlamlı okuman için dersin. :)
10-20 tane daha böyle tavsiye verebilirim, ben çok şey yaptım ilgilendiğim için bana sıkıcı dedi.
Fazla ilgi bu tarz kızlara batıyor.

Ov, benden 1 yaş küçüksün o yüzden kardeşim falan demeyeyim.
Kızı daha yeni görmüşsün, ben 9.sınıfta aşık oldum 11.sınıfta açıldım.

İllaki konuşma başlatmak istiyorsan.

Okulda ona karşı bir hata yap, uzun bir süre özür metni hazırla at onu sevdiğini hissettir seninle otomatik konuşmaya başlar.

Ona Instagram'da siyasi görüş paylaşım yapıyorsa onun görüşü tarzı absürt şeyler at hikayeye yanıt olarak.

Sana random atıyorsa, hoşlandı demektir. Ona yazarken imla kurallarına uy.
Benim sevdiğim kız imla kurallarına uymamı istemezdi. Rahatsız oluyorum çok resmi hissettiriyor der ise, sana karşı verdiğim değerden anlamlı okuman için dersin. :)
Hata yapılarak etkilemenin psikolojik bir şey olduğunu duymuştum. Bu tarz videolar bile vardı psikologların çektiği. Şu anda aşırı bir şey hissetmesemde ne kaybedebilirim ki? Denemekten zarar gelmez. Sağ olun tavsiyeleriniz için. 😀

@Dyflınn

Başka 10-20 tavsiye daha verebilirim, dediğim gibi kızın kafa yapısını iyice öğrenin bana gelin.

2 yıl platoniklik, kandırılma ve kullanılma tecrübem var.
🙃

@Dyflınn

Başka 10-20 tavsiye daha verebilirim, dediğim gibi kızın kafa yapısını iyice öğrenin bana gelin.

2 yıl platoniklik, kandırılma ve kullanılma tecrübem var.
🙃
Sağ olun ama nasıl öğreneceğim sıkıntı o. Aynı sınıfta olan arkadaşıma sorsam hep kötüleyeceği için iyi özellikleri varsa görmemin bir imkanı kalmaz. Tek bildiğim o giydiğim dizi karakteri olan Barney Stinson'u bilmesi, yani How I met Your Mother dizisini izlemiş benim gibi.

Sağ olun ama nasıl öğreneceğim sıkıntı o. Aynı sınıfta olan arkadaşıma sorsam hep kötüleyeceği için iyi özellikleri varsa görmemin bir imkanı kalmaz. Tek bildiğim o giydiğim dizi karakteri olan barney Stinson'u bilmesi, yani How I Met Your Mother dizisini izlemiş benim gibi.

Instagram'ı varsa takip ediyorsanız söyleyin, kişiyi paylaşmadan ya da sansürleyin. Bana ya da buraya atın.
Kendi kişisel özelliklerinizi de buraya atın nelerden hoşlandığınızı ve görüşlerinizi karşılaştıralım.
Görüşlerin uyuşmadığı bir aşk, kolayca bitebilir yani.

Instagram'ı varsa takip ediyorsanız söyleyin, kişiyi paylaşmadan ya da sansürleyin. Bana ya da buraya atın.
Kendi kişisel özelliklerinizi de buraya atın nelerden hoşlandığınızı ve görüşlerinizi karşılaştıralım.
Hocam İnstagram hesabını biliyorum ama takip etmiyorum. Şimdi gidip 2 önce 15 saniye konuştuğun biri gelip sana istek atsa saçma olmaz mı? Bu konular burada konuşulmaya pek müsait değil bence. 😀

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00