Platonik Aşıklıktan Kurtulma

Beni üzen şey neden bu kadar anlam çıkardım? Sadece bir dizi karakterini sormaya gelen biri bu kadar düşünülmez ki. O sadece geldi ve gitti. Saçma sapan anlamlar çıkaran ben oldum.

Olay dizi karakterinde değil, dizi karakteri sadece bir aperatif olmuş, senin beynine, uzun süredir gördüğün bir kızdır, ve bi' anda yanına gelince bir şey var sanmışsın.

Ya illa görmüşümdür de dikkatimi çekmemiştir. 😀

Kardeşim, istersen her şeyi anlatabilirsin platonikliğin zirvesini yaşadım sana çok net tavsiyeler verebilirim.
Başka bir yerden konuşabiliriz burada konuşmak istemiyorsan?
Burada konuşur isen diğerleride tavsiye verir.

Kardeşim, istersen her şeyi anlatabilirsin platonikliğin ve kandırılmanın zirvesini yaşadım sana çok net tavsiyeler verebilirim.
Başka bir yerden konuşabiliriz burada konuşmak istemiyorsan?
Burada konuşur isen diğerleride tavsiye verir.
Hocam işte beni sıkan konuda bu. Ben iyi kötü birkaç sevdiği şeyi ve 1-2 kötü davranışını biliyorum. Onunla aynı sınıfta olan bir arkadaşıma sordum. Bir numaralı ortalık karıştırıcı gibi şeyler dedi. Şimdi ben gidip buna açılsam yada konuşsam bunların olacağından korkuyorum.

Hocam işte beni sıkan konuda bu. Ben iyi kötü birkaç sevdiği şeyi ve 1-2 kötü davranışını biliyorum. Onunla aynı sınıfta olan bir arkadaşıma sordum. Bir numaralı ortalık karıştırıcı gibi şeyler dedi. Şimdi ben gidip buna açılsam ya da konuşsam bunların olacağından korkuyorum.

Ortalık karıştırıcı, depresif, kötü kız tripleri olan ve keko erkek sevenlerden uzak dur benim 2 yıl platonik kaldığım kız ortalık karıştırıcı hariç diğerlerine sahipti.
İyi tanıyamadığın kişiden vazgeç.
Ben engelledim konuşmak istemiyorum ama hâlâ onu seviyorum. Ama bir yandan aşırı kırgın, kandırılmış ve sinirli hissediyorum.
Platoniklik böyle bir şey, 2 yıl yüzünden bu haldeyim hala kendime gelemedim.
Senin daha çok olmamış, yol yakın iken vazgeç.

Ortalık karıştırıcı, depresif, kötü kız tripleri olan ve keko erkek sevenlerden uzak dur benim 2 yıl platonik kaldığım kız ortalık karıştırıcı hariç diğerlerine sahipti.
İyi tanıyamadığın kişiden vazgeç.
Ben engelledim konuşmak istemiyorum ama hâlâ onu seviyorum. Ama bir yandan aşırı kırgın, kandırılmış ve sinirli hissediyorum.
Platoniklik böyle bir şey, 2 yıl yüzünden bu haldeyim hala kendime gelemedim.
Senin daha çok olmamış, yol yakın iken vazgeç.
Zaten çok büyük bir oranda vazgeçtim diyebilirim. Eskiden onla konuşmak isterken artık konuşmak istemiyorum. Sadece arada bir görünce küçük bir kalp atışı gibi bir şey oluyor onu hala çözemedim. Tam olarak ortalık karıştırıcı olup olmadığını bilmiyorum. Ortaokuldan tanıyan biri öyle olmadığını söyledi ama yine ufak bir şüphe var içimde.

Zaten çok büyük bir oranda vazgeçtim diyebilirim. Eskiden onla konuşmak isterken artık konuşmak istemiyorum. Sadece arada bir görünce küçük bir kalp atışı gibi bir şey oluyor onu hala çözemedim. Tam olarak ortalık karıştırıcı olup olmadığını bilmiyorum. Ortaokuldan tanıyan biri öyle olmadığını söyledi ama yine ufak bir şüphe var içimde.

Sen o zaman, güzel bulduysan ona aşık oldun.
Büyük bir oran değil tamamen vazgeç, geçen sene artık olmayacak sandığımdan vaz geçecektim araştırdım senin gibi. Ama konu açmadım hiçbir yere.
Keşke araştırmasaydım, acaba dedim ve onu sevmem bir anda ilk hâlini tekrar aldı.
Sonucum 4 gün önce büyük bir hüsran.
Unutmak istiyorsan, konuyu kilitlet bir daha bildirim gelmesin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00