Platonik Aşıklıktan Kurtulma

Kız ilk adımı atmış eline vermiş şansı. Sen de güzel bahaneler bulup önce kanka ol sonra da sevgili ol ama friendzone a girme.

Belki hayatının aşkı olabilir. Konuşmayı bir dene

@Heunzey, Ben olsam giderim konuşurum. Sonucunda ölüm yok ki. Ayrıca kızlardan utanmak bana saçma geliyor. Erkeklerin kızlara göre daha yüksek IQ'ya sahip olduğu ispatlanmış. Kendimden düşük IQ'lulardan niye utanayım ki?

Benimki utanmak değil, ben sevmiyorum böyle olayları, ileride olursa olsun ama şimdi değil

@Heunzey, Herkesin kısmeti bellidir. Her şey olacağına varır.

Yani, adamdaki şans yanina kiz gelip oturuyor. Ben de gelmesin aman da öyle bir şey yok imkansız yani
Hocam benimde yanıma her gün gelip bir kız konuşmuyor ki.
Şaşırdım bile benim yanıma bir kız niye uğrasın diye. Hem gelip oturmadı sadece söyledi ben daha cevap vermeden gitti.
Kız ilk adımı atmış eline vermiş şansı. Sen de güzel bahaneler bulup önce kanka ol sonra da sevgili ol ama friendzone a girme.
Bence ilk adım değil de sadece dizi karakterini görünce geldi gibi. Bir konuda bir bilgimiz varsa ve konu oysa insanlar fikirlerini belirtebilir. Dizi hakkında konuşuluyordur oda dahil olur falan.

Son düzenleme:
Ben yakın arkadaşıma 2 yıl platonik kaldım. Sonrasında bu ay tekrar konuşmaya başladık gece 3-4'e kadar.
Ancak bir gün konuşurken yakın arkadaş ve aşk'a konu geldi.

Açılmam için resmen baskı yaptı, ertesi gece açıldım ve bana hem evet hem hayır diyerek yedeğe aldı.

Ve çok fazla yalan söyledi bende geçen gün uzun bir mesaj ile engelledim.

Anlayacağın sevdiğin kişiyi iyi tanıman lazım, öyle platonik kalma her şeyini öğren muhabbet edip.

Muhabbet başlatmadan hiçbir şey yapamazsın, ilk önce yakın arkadaşlığa getirmen lazım.

Ama unutma, fazla ilgi gösterince sıkıcı diyorsa o kadından koşarak kaç ben öyle yaptım.

Ve yaşın kaç bilmiyorum, lise çağında yaşadığın aşk'ın sürekli sürmesi çok zor imkansız demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…