Platoon PL-2420 incelemesi

Neden bu kulaklığı aldım?

1.5 yıl önce kulaklığa ihtiyaç duyduğumda bütçem düşük olduğu için 80 TL'ye bu kulaklığı almıştım. Aradan geçen 1 yıl sonra kulaklığımın kablosunun kulaklığa bağlandığı yerde temazsızlık olduğu için bazen ses tek bir taraftan geliyordu. Bu yüzden forumdan kulaklık tavsiyesi istedim. Belki daha iyisi vardır diye. Fakat kimseden bir cevap alamayınca tekrar bu kulaklıktan aldım.

Nasıl bir kulaklık?

Artıları
- Işığı var.
- Hafif ve ağrı yapmıyor
- Ucuz.
- Stereo fakat kendine özel bir yazılımı olmasa da anakartın yazılımı üzerinden 7.1 özelliği yapabiliyorum.
- Ses kalitesi fena değil, iş görüyor.
- Mikrofonu var.

Eksileri
-
Elinize ilk aldığınızda o kalitesizliği hissedebiliyorsunuz.
- Işığı var, fakat öyle kafasına göre renk değiştirip duruyor. İki taraf farklı yanıyor.
-
Çok hafif ve çerçevesi tamamen plastik.
- Kablosu örgüsüz ve kulaklığa bağlandığı yer çok dandik. Elinizle biraz oynarsanız içindeki telleri oynattığınızı hissedebilirsiniz.
- Mikrofonu kötü fakat iş görüyor.

Fiyatına göre alınabilir fakat bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim. Ama eğer bütçem az ve arttıramam derseniz alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı