Platoon PL-2860 kol düzgün çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar.

Dün kardeşime aldığım platoon marka USB wirelees gamepadi açtığımızda içinde driver CD'si olduğunu söylüyordu fakat içinde yoktu. İnternetten baktığımda ise birçok modelde driver CD'si olduğunu söyleyip içinden çıkmamış. Kutudan çıkan driverin birebirini internette bulamadım. Ondan sonra birkaç sorun daha oluşmaya başladı. X360CE uygulamasını yükleyip tuş komut atamaları teker teker yapmama rağmen EA FC 24'te sol analog aşağı çekmeme rağmen yukarıya ve yukarıya çekmeme rağmen aşağıya hareket ettiğini fark ettim. X360CE olmadan da kol ile giriş yapabiliyorum fakat dediğim gibi sol analog ters çalışıyor.

İnternetten bulduğum Kontroland PS3-PS2-PC vb. driverları indirdim ama bana mısın demiyor. İnternetten gamepad test sitesine girdiğimde ise sağ analoğun üst ve alta gitmediğini görüyorum ama EA FC 24'te çalışıyor ve X360CE de tuş atayabiliyorum. Kardeşimde çok sevdi kolu düzgün çalışmamasına rağmen anlamadım. Sorunu çözüp iade etmeden kullansın istiyorum.

Yüklediğim görsel CD'nin içinden çıkması gereken driver fakat yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-27 142346.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-27 142346.png
    245,6 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba,
Aradan biraz zaman geçmesine rağmen eğer hala oradaysanız ve size yardım edebilirsem ne mutlu bana işte driver dosyası:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı