Arkadaşım 600W PSU alacak ve platoon alabileceğini söylüyor. Güvenilir midir?
Hayır, hayatımda duymadığım bir marka daha bilindik markalara yönelin NZXT, Corsair, MSI, High Power gibi.
Ben de biliyorum tanınmadığını ama arkadaş internetten sipariş edemiyor ve bilgisayarcıda 600W sadece bu marka varmış kullanıp deneyenlerden veya bilgisi olanlardan bekledim yorumu.
Ben de biliyorum tanınmadığını ama arkadaş internetten sipariş edemiyor ve bilgisayarcıda 600W sadece bu marka varmış kullanıp deneyenlerden veya bilgisi olanlardan bekledim yorumu.
Hayatımda duymadım diyen birinin bilgisayarla bir ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Platoon bilindik bir marka ancak giriş seviye, ucuz yollu ürünler satıyor. Kalite beklememek lazım.
Bir an konu sahibi yazdı sandım beş paragraf yazı sildim. Platoon'u hayatında duymamak harbiden çok zor ama kalite beklememek lazım demeniz bir tık saçma olmuş, kalite beklemeyi bırakın direkt satın alınmaması gerekiyor, çok tehlikeli.
Güç kaynağı tarafında duymadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.