Platoon PSU alınır mı?

Arkadaşım 600W PSU alacak ve platoon alabileceğini söylüyor. Güvenilir midir?

Hayır, hayatımda duymadığım bir marka daha bilindik markalara yönelin NZXT,Corsair,MSI,High Power gibi.

Hayır, hayatımda duymadığım bir marka daha bilindik markalara yönelin NZXT, Corsair, MSI, High Power gibi.

Ben de biliyorum tanınmadığını ama arkadaş internetten sipariş edemiyor ve bilgisayarcıda 600W sadece bu marka varmış kullanıp deneyenlerden veya bilgisi olanlardan bekledim yorumu.

Ben de biliyorum tanınmadığını ama arkadaş internetten sipariş edemiyor ve bilgisayarcıda 600W sadece bu marka varmış kullanıp deneyenlerden veya bilgisi olanlardan bekledim yorumu.

Bomba gibi PSU, başka soru? Arkadaşınız bir elektrik kesintisine tüm sistemini bırakmaya razıysa alsın ama paranın zor kazanıldığını da unutmasın.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/platoon-600w-psu-alinir-mi.1399892/ bu konuya bakıldığında sorunlu demişler ayrıca PSU'nun herhangi bir koruması vs. yok saatli bomba. Arkadaşını intrnetten alamıyorsa 2. el piyasasına Letgo, sahibinden gibi yerler üzerinden baksın.

Hayatımda duymadım diyen birinin bilgisayarla bir ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Platoon bilindik bir marka ancak giriş seviye, ucuz yollu ürünler satıyor. Kalite beklememek lazım.

Bir an konu sahibi yazdı sandım beş paragraf yazı sildim. Platoon'u hayatında duymamak harbiden çok zor ama kalite beklememek lazım demeniz bir tık saçma olmuş, kalite beklemeyi bırakın direkt satın alınmaması gerekiyor, çok tehlikeli.

Bir an konu sahibi yazdı sandım beş paragraf yazı sildim. Platoon'u hayatında duymamak harbiden çok zor ama kalite beklememek lazım demeniz bir tık saçma olmuş, kalite beklemeyi bırakın direkt satın alınmaması gerekiyor, çok tehlikeli.

Güç kaynağı tarafında duymadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı