Play Store eski sürümde kaldı

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Bu sabah sürekli "Play Store durduruldu", "Play Store durmaya devam ediyor" bildirimleri aldım, önbelleği ve veriyi temizledim düzelmedi, devre dışı bıraktım telefonu yeniden başlattım ne yaptıysam düzelmedi. İnternette güncellemeleri kaldırdığınizda sorun çözulcek yazıyordu denedim Play Store en eski yeşil temalı versiyonuna döndü, ilk başta hoşuma gitti nostaljik oldu ama uygulamalar güncellenmiyordu, 1 2 kere çıktım girdim sondan bir önceki sürüme döndü yani sol üst tarafta hala burger tuşu var, güncel olsun istiyorum ama güncel sürüme döndüremiyorum nasıl döndüreceğim?

Bu sabah sürekli "Play Store durduruldu", "Play Store durmaya devam ediyor" bildirimleri aldım, önbelleği ve veriyi temizledim düzelmedi, devre dışı bıraktım telefonu yeniden başlattım ne yaptıysam düzelmedi. İnternette güncellemeleri kaldırdığınizda sorun çözulcek yazıyordu denedim Play Store en eski yeşil temalı versiyonuna döndü, ilk başta hoşuma gitti nostaljik oldu ama uygulamalar güncellenmiyordu, 1 2 kere çıktım girdim sondan bir önceki sürüme döndü yani sol üst tarafta hala burger tuşu var, güncel olsun istiyorum ama güncel sürüme döndüremiyorum nasıl döndüreceğim?
Play Store'u hemen güncelleme nasıl yapılır ‒ defkey

Bir süre uygulamadan çıkıp bekleyin güncellenmiyorsa güvenilir bir siteden en güncel sürümü apk olarak indirebilirsiniz ancak telefonunuzun Andrid sürümü desteklemeyebilir.

Play Store'u hemen güncelleme nasıl yapılır ‒ defkey

Bir süre uygulamadan çıkıp bekleyin güncellenmiyorsa güvenilir bir siteden en güncel sürümü APK olarak indirebilirsiniz ancak telefonunuzun Android sürümü desteklemeyebilir.

Işte bekleyince sondan bir önceki sürüme döndü güncel olsun istiyorum, APK indirmeye de hiç sıcak bakmıyorum. Olmadı bu versiyonda kullanacağım. Play Store bir daha ki güncellendiginde benimki de güncellenir diye tahmin ediyorum öyle düzelir mi?

8.1

Pek zannetmiyorum durdurulma hatası gelir yani nadiren. Genelde önbelleğı ve veriyi temizleyince düzelir ama bu sefer olmadı ayrıca virüs bulaştırcak bir şey yapmadım.
Android 8.1 olan bir telefonla baktım evet hocam Play Store güncel diyor ancak son sürüm değil dediğim gibi Android sürümünden dolayıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı