TYT netlerim çok düşük

hecarim1

Yoctopat
YKS sınavına 2027 yılında sayısaldan gireceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

TYT netim 25-30 arası.

Türkçe 15-20 net.
Sosyal 5 net.
Matematik 3-5 net.
Fen 0 net (hiçbir konuyu bilmiyorum daha başlamadım)

Liseyi açıktan bitireceğim 3 yıldır hiç ders çalışmadım, temelim 0 yani daha yeni başladım ders çalışmaya 1 ay oldu.

Kaynaklarım: Mikroorjinal TYT mat (Bıyıklı'nın TYT kampıyla beraber. VDD yok ama deftere geçirerek izliyorum), 3D Türkçe VDD ve soru bankası, Geometrinin İlacı. Fen derslerine daha başlamayı düşünmüyorum çünkü matematik ve Türkçe netlerim çok düşük. Fakat elimde Orbital kimya, 345 fizik ve Biyotik biyoloji soru bankaları bulunuyor ilerisi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. sınıfım temmuz ayı ilk tyt denememde 50 netle başladım şuan 70 net civarı görüyorum. Önce fen konularını ve paragrafı halletmeni öneririm fen çok zor çıkmıyor sınavda netin hızlı artar. Matematikte çok temelim yoktu ama eyüpbden konuları izleyip ardından direkt olarak 345ten sorularını çözdüm şuan 15-20 net arası yapıyorum. Hiç bir şey bilmiyorsan 345'in temel bi kitabı vardı o veya antrenmanlarla matematikten başlayabilirsin. Sosyalde ne yapman gerektiğini bilmiyorum temelim sağlam olduğu için 15 üstü yapıyorum hiç çalışmadan. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Hocam şu an paragraf ve matematik ilk 12 konuyu bitirin ama tam bitirin bu şekilde her gün bunları artırırken bir yandan sosyal ve fen çalışın bu şekilde seviyenizi bilmiyorum ama 6 aysonra falan yeterli bir seviyeye ulaşırsınız durumu değerlendirip AYT'ye geçebilirsiniz veya ikisi bir çalışabilirsiniz.

YKS sınavına 2027 yılında sayısaldan gireceğim. Önerilerinizi bekliyorum.

TYT netim 25-30 arası.

Türkçe 15-20 net.
Sosyal 5 net.
Matematik 3-5 net.
Fen 0 net (hiçbir konuyu bilmiyorum daha başlamadım)

Liseyi açıktan bitireceğim 3 yıldır hiç ders çalışmadım, temelim 0 yani daha yeni başladım ders çalışmaya 1 ay oldu.

Kaynaklarım: Mikroorjinal TYT mat (bıyıklı'nın TYT kampıyla beraber. Vdd yok ama deftere geçirerek izliyorum), 3D Türkçe vdd ve soru bankası, geometrinin ilacı. Fen derslerine daha başlamayı düşünmüyorum çünkü matematik ve Türkçe netlerim çok düşük. Fakat elimde orbital kimya, 345 fizik ve biyotik biyoloji soru bankaları bulunuyor ilerisi için.

İlk başta TYT matematikte temel atmanız gerekli.

Mikroorijinal ve bir temel atma kampı ile temel atın.

Ardından paragraf kampı kullanarak paragraf nasıl çözünür öğrenin. Sonra da rutine bindirin.

Matematikte geometri için üçgenlere 1 tur atmanız yeterli. Karekök geometri 0 kullanabilirsiniz.

Matematikte bu ilk 12 konu bittikten sonra kümeleri bitirin önce.

Sonra da 1 adet fonksiyon fasikülü çözün. Önerim acil olacaktır.

Bunları yaptıktan sonra matematik için ekstradan Bilgi Sarmal alın ve önce mikroorjinalden sonra Sarmal'dan konuları bitirin.

Fen için ise bunları yaptıktan sonra elinizdeki kaynaklar yeterli olacaktır.

Biyolojide çok gerekli değil ancak diğer fen derslerinde 2 kaynak çok iyi olur.

Fizik için aktif alabilirsiniz.

Kimya için miray alabilirsiniz.

Bu 2 kaynak kolay olanlar. Elinizdekiler orta düzey.

Fende bağlantılı (AYT için bilmeniz gereken) konuları bilmeniz 11. sınıf için yeterli olacaktır.

11. sınıfım temmuz ayı ilk tyt denememde 50 netle başladım şuan 70 net civarı görüyorum. Önce fen konularını ve paragrafı halletmeni öneririm fen çok zor çıkmıyor sınavda netin hızlı artar. Matematikte çok temelim yoktu ama eyüpbden konuları izleyip ardından direkt olarak 345ten sorularını çözdüm şuan 15-20 net arası yapıyorum. Hiç bir şey bilmiyorsan 345'in temel bi kitabı vardı o veya antrenmanlarla matematikten başlayabilirsin. Sosyalde ne yapman gerektiğini bilmiyorum temelim sağlam olduğu için 15 üstü yapıyorum hiç çalışmadan. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Hocam matematikte temel attım zaten mikroorjinal 0'dan matematik ile. Şuan tyt kısmına başladım daha yeni.

Ardından paragraf kampı kullanarak paragraf nasıl çözünür öğrenin. Sonra da rutine bindirin.

Matematikte geometri için üçgenlere 1 tur atmanız yeterli. Karekök geometri 0 kullanabilirsiniz.

Bunları yaptıktan sonra matematik için ekstradan Bilgi Sarmal alın ve önce mikroorjinalden sonra Sarmal'dan konuları bitirin.

Fende bağlantılı (AYT için bilmeniz gereken) konuları bilmeniz 11. sınıf için yeterli olacaktır.
Hocam matematikte temel attım mikroorjinal 0'dan matematik ile. TYT çalışıyorum şuan.

Hocam şimdi dediklerinize bakılacak olursa ilk halletmeniz gereken yer Türkçe olmalı. Türkçede sadece 26 paragraf sorusu var. Paragrafı iyi bir şekilde yapabilirseniz matematikte problem kisminda sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum (Tabii Basit eşitsizlikler, temel kavramlar, birinci dereceden denklemler felan halledildikten sonra)
Paragraf kitabı olarak Sıfır risk öneririm. Soruları ÖSYM tarzı olduğu için rahatlıkla iş görür. Matematikten kamplara katılmaya çalışın. Mert Hoca olur Eyüp B olur hangisinde daha iyi anlıyorsanız artık. Sosyal de aslına bakılırsa 15 üstü yapmak çok da zor değil. Harita çalışın ve 11-12 tarih konularını iyi dinleyin. Çünkü her ne kadar TYT 9-10 konuları da olsa 11-12. sınıf tarihinden de soru geliyor haberiniz olsun. Fen kısmında ise tamamen konu dinleyip soru çözün. Denemelerde yapamadığıniz soruları analiz edin.
Özellikle Matematik ve Türkçe'ye ağırlık verin. Matematikte de kamptan sonra acil, orijinal ve 3D cozebilirsiniz. Elinizdeki kaynaklar güzel fakat daha birçok konu eksiğinizin olduğunu biliyoruz. Bu yüzden hemen zor kaynağa geçmeyin.

Paragraf ve Dil bilgisini aynı anda götürsem olur mu? ayrıca hangi kanalı önerirsiniz kamp için?

Hocam şimdi dediklerinize bakılacak olursa ilk halletmeniz gereken yer Türkçe olmalı. Türkçede sadece 26 paragraf sorusu var. Paragrafı iyi bir şekilde yapabilirseniz matematikte problem kisminda sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum (Tabii Basit eşitsizlikler, temel kavramlar, birinci dereceden denklemler felan halledildikten sonra)
Paragraf kitabı olarak Sıfır risk öneririm. Soruları ÖSYM tarzı olduğu için rahatlıkla iş görür. Matematikten kamplara katılmaya çalışın. Mert Hoca olur Eyüp B olur hangisinde daha iyi anlıyorsanız artık. Sosyal de aslına bakılırsa 15 üstü yapmak çok da zor değil. Harita çalışın ve 11-12 tarih konularını iyi dinleyin. Çünkü her ne kadar TYT 9-10 konuları da olsa 11-12. sınıf tarihinden de soru geliyor haberiniz olsun. Fen kısmında ise tamamen konu dinleyip soru çözün. Denemelerde yapamadığıniz soruları analiz edin.
Özellikle Matematik ve Türkçe'ye ağırlık verin. Matematikte de kamptan sonra acil, orijinal ve 3D cozebilirsiniz. Elinizdeki kaynaklar güzel fakat daha birçok konu eksiğinizin olduğunu biliyoruz. Bu yüzden hemen zor kaynağa geçmeyin.
Mikroorjinal tyt mattan sonra 345 veya 3d çözmeyi düşünüyorum. Şuanlık hergün Matematik-geometri-Türkçe götürmeyi planlıyorum uygun mu?

Paragraf ve dil bilgisini aynı anda götürsem olur mu? Ayrıca hangi kanalı önerirsiniz kamp için?

Olur tabii ki.

Paragrafta bende yeni aldım ve aşırı beğendim. "paragrafa başlıyorum" hamza kaya ile yazıldı. Kitap temelden alıyor paragrafı. Önce bunu ardından 3D'yi çözebilirsiniz.

Elinizde 3D Türkçe varmış. O kitaptaki dil bilgisi sorularını çözebilirsiniz. Gözünüz korkmasın.

Deneme için 345, 3D, Bilgi Sarmal vb. yayınlar başta olmak üzere elinize geçen tüm denemeleri çözün.

Kamp olarak emek taştan 10 günde dil bilgisi kullanabilirsiniz. Paragraf için zaten önerdiğim kaynak YouTube kamp destekli.

Paragraf ve Dil bilgisini aynı anda götürsem olur mu? ayrıca hangi kanalı önerirsiniz kamp için?

Mikroorjinal tyt mattan sonra 345 veya 3d çözmeyi düşünüyorum. Şuanlık hergün Matematik-geometri-Türkçe götürmeyi planlıyorum uygun mu?
Uygundur hocam. Mikroorijinal üstüne 345 onunda üstüne 3D çözersiniz gerçekten iyi bir net artışı gözlemlenir sizde. Ayrıca ders çalışma saatlerinizi kesinlikle kendinize göre ayarlayın. Başka programlar kafanızı karıştırmasın. 2027 senesi mevcut YKS sisteminin uygulanacağı son sene. Sonrasında müfredat baya bi değişecek. O yüzden bu iki sene derslerinize odaklanın. Gerekirse sosyal çevrenizden uzaklaşın. Ben o konuda şanslıyım asosyalliğin belki de hayatımda tek ise yaradığını düşündüğüm konu😃😃

Uygundur hocam. Mikroorijinal üstüne 345 onunda üstüne 3D çözersiniz gerçekten iyi bir net artışı gözlemlenir sizde. Ayrıca ders çalışma saatlerinizi kesinlikle kendinize göre ayarlayın. Başka programlar kafanızı karıştırmasın. 2027 senesi mevcut YKS sisteminin uygulanacağı son sene. Sonrasında müfredat baya bi değişecek. O yüzden bu iki sene derslerinize odaklanın. Gerekirse sosyal çevrenizden uzaklaşın. Ben o konuda şanslıyım asosyalliğin belki de hayatımda tek ise yaradığını düşündüğüm konu😃😃
Ama 3 soru bankası fazla olmaz mı? yani benim bu yıl ayt temeli oluşturmam gerekiyor yoksa sınav senesi ilk defa ayt görürsem yabancılık çekerim yani en azından ben öyle düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı