Play Store indirimi nerede kullanılmalı?

Boran1903

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Play Store girdiğinizde üstte bulunan bildirimler kısmına geliyor ve 240 TL'ye kadar %95 indirim. Benim size bir sorum var. Sizce bu en mantıklı nasıl kullanılır? Pek oyun oynamam bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada oyun oynamam demişsiniz ama GTA San Andreas 30 TL civarı olması gerekiyor. Sadece tek üründe geçerli değilse dediginiz sepette bulunsun.(telefonun orta civarda bir şey oldunu varsayarak)

yani bir oyun alacaksanız o indirimle bence almayın. Çünkü pek fazla oyun oynamıyorsunuz. Sanırsam ilginiz çekmiyor. Yapılacak en mantıklı şey bence oyun içi bir satın alım yapma. Tabii bu indirim böyle kullanılıyorsa.

Merhaba Play Store girdiğinizde üstte bulunan bildirimler kısmına geliyor ve 240 TL'ye kadar %95 indirim. Benim size bir sorum var. Sizce bu en mantıklı nasıl kullanılır? Pek oyun oynamam bilginize.
Küçük kardeşiniz varsa Brawl Stars'tan Brawl Pass alın.

yani bir oyun alacaksanız o indirimle bence almayın. Çünkü pek fazla oyun oynamıyorsunuz. Sanırsam ilginiz çekmiyor. Yapılacak en mantıklı şey bence oyun içi bir satın alım yapma. Tabii bu indirim böyle kullanılıyorsa.
Kullanılıyor hocam kardeşime brawl pass aldım gerçekten çok mutlu oldu. 6 liraya gelmişti.

İlginiz varsa udemy üzerinden yazılım, yabancı dil kursu vb. alabilirsiniz. Hem faydalı bir şey almış olursunuz.
Olabilir gerçekten teşekkürler

Evet kullanılıyor. Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı