PlayStation 1 alınır mı?

Konsolu bulursun, oyunları bulamazsın. Bulsan bile sağlam, sorunsuz şekilde bulman çok zor. Ha bulup koleksiyonluk için almak istersen alabilirsin ama oyun oynamak için almanı önermem.
Bence PS2 alıp free mc boot yükleyip oynayabilir,veya kırık ps3'de oynanabilir.

Bit pazarından falan belki bulursun. Kalın kasa ps1 ve ps one. Ama chipli almalısın. Oyunlarını indirirsin internetten. Cd lere yazaraın sorunsuz çalışor. Bende kalın kasa ps1 vardı bozuldu. Yıllar önce sapasağlam ps one aldım memory card larda var. Cayır cayır çalışıyor sıfır ayarda. Thrill Kill, Vigilante 8 serisi, Twisted Metal, Wwf Attitude nin yeri ayrıdır bende. Ama ben bile oynamıyorum uzun zamandır. Yatıyor bir kenarda. Nostalji yapmak istersem Duckstation ile pc ye, ps one oyunu koyar açarım. Ps2 de var benim. Onu da bilgisayardan açıyorum. Ps3 ve devamının sahibi değilim ama ps3 oyunlarını pc de emulator ile açıp gow serisini bitirdim. Psp nin gow serisi de dahil. Onda da emulator işimi gördü.

Nostalji sever birisiyim elimde PS 2 var ve bir türlü PS 1 oyunlarını bunda calistiramadim. Bilgisayara PSX yükleyin demeyin o zaten var ben TV'den oynamak istiyorum. Winnig eleven çok sevdiğim bir oyun tam bir efsane. Yeni nesil TV'de çalıştırabilir miyim sizce?

Yani en kolay çözüm HDMI ile ekranı televizyona yansıtmak.

Hem fat hem Slim kasayı kullanmış biri olarak diyorum; zahmetli konsol yaşı itibarıyle okuyucu gözlerinin performansı düşük temizliği ve tamiri dikkat istiyor yedek parça bulmak zor yahut pahalı ve her oyun için CD yazdırmak bir uğraş, onun yerine PS1 emüle edebileceğiniz bir başka oyun konsolu alın derim. Nintendo Wii yahut GameCube alabilirsiniz yok olmaz hem kozmetik olarak hem de koleksiyonluk istiyorum derseniz çipli cihaz bulmaya özen gösterin gerçi çipsiz bulmanız daha zor olacaktır. Onun haricinde PS2 üzerinde rahatlıkla emüle edebilmeniz lazım fbmc ile mi denediniz? Bir de PS2 donanımsal olarak PS1 oyunlarını açabiliyor olması lazım cihazınız çipli mi acaba en kötü CD yazdırıp PS2 üzerinden oynarsınız.

Nostalji sever birisiyim elimde PS 2 var ve bir türlü PS 1 oyunlarını bunda calistiramadim. Bilgisayara PSX yükleyin demeyin o zaten var ben TV'den oynamak istiyorum. Winnig eleven çok sevdiğim bir oyun tam bir efsane. Yeni nesil TV'de çalıştırabilir miyim sizce?

Hocam yaş 16 bende de PS2 var fazladan param olsa alırım bende, eğer koleksiyonluk için alınır bir de paranızın boşa gitmeyeceğini düşünürseniz alınır ama oyun konusu biraz sıkıntı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı