PlayStation 2 önerisi

pemguspenguen

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Erkek arkadasım için PS2 alacağım doğum günü hediyesi olarak. Kendisinin çocukken varmıs bana hep anlatıyordu, o yüzden mutlu olacağını düşündüm.

Şimdi sorun şu. Ben bu işten hiç anlamıyorum o yüzden yardıma ihtiyacım var. Bu işin çipi varmış, kolu varmış, Sahibinden'de bir sürü ilan gördüm. Oyunun yüklemesi kolay olsun istiyorum. Özellikle GoW2, pes falan oynamak ister. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Maksimum 2K'ya çıkabilirim.

Bunlar var. :)

Herkese merhaba.

Erkek arkadasım için PS2 alacağım doğum günü hediyesi olarak. Kendisinin çocukken varmıs bana hep anlatıyordu, o yüzden mutlu olacağını düşündüm.

Şimdi sorun şu. Ben bu işten hiç anlamıyorum o yüzden yardıma ihtiyacım var. Bu işin çipi varmış, kolu varmış, Sahibinden'de bir sürü ilan gördüm. Oyunun yüklemesi kolay olsun istiyorum. Özellikle GoW2, pes falan oynamak ister. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Maksimum 2K'ya çıkabilirim.

Bunlar var. :)

PS2'ye oyun yükleyemezsiiniz CD ile çalışıyor onlar PS3'te dijitale geçiş yapıldı.

Ne farkı oluyor?
Peki ben buna kolay şekilde istediğim her oyunu oynayabilecek miyim acaba? Sanırım eklediğim ilanlardan birinde de kalın kasa vardı.
Şahsen daha iyi duruyor hediye olarak daha iyi olur.
Evet ethernet kablosuyla bilgiayara bağlayıp oyun atabilirsiniz.

PS2'ye oyun yükleyemezsiiniz CD ile çalışıyor onlar PS3'te dijitale geçiş yapıldı.
Fat kasaya hdd takılabiliyor.

Evet ever onu demek istedim. USB ile yükleniyormus sanırım bir de CD lazım sanırım. USB ile Slim kasa, fat kasa fark ediyor mu?

Slim kasa ve fat kasanın kozmetik farkı var ve ve USB konularını tam bilmiyorum benim bildiğim sadece CD ile çalışıyor.

Şahsen daha iyi duruyor hediye olarak daha iyi olur.
Evet Ethernet kablosuyla bilgiayara bağlayıp oyun atabilirsiniz.

Fat kasaya HDD takılabiliyor.

Tam bilmiyorum ben daha önce Slim kasa almıştım sadece.

Pek bir farkı yok kozmetik tamamen.
Hangisini almamı önerirsiniz peki? Yani deli gibi oynayacak değiliz tabii.
Slim kasa ve fat kasanın kozmetik farkı var ve ve USB konularını tam bilmiyorum benim bildiğim sadece CD ile çalışıyor.

Tam bilmiyorum ben daha önce Slim kasa almıştım sadece.
Anladım, peki siz hangisini önerirsiniz benim kafam çok karıştı iyice :(

Hangisini almamı önerirsiniz? Peki? Yani deli gibi oynayacak değiliz tabii.

Anladım, peki siz hangisini önerirsiniz benim kafam çok karıştı iyice :(

Ben daha önce sadece Slim kasa aldım fat kasanın da pek bir farkı yok internetten bakın hangisi kozmetik olarak daha iyi duruyor veya erkek arkadaşınıza sorun ona göre alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı