PlayStation 3 Alınmadan Önce Bilinmesi Gerekenler

Ahmet Epli

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2013
Mesajlar
259
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhaba arkadaş, PlayStation 3 almayı düşünüyorum. Yalnız oyun konsolları hakkında hiç bir bilgim yok. Daha çok bilgisayarcıyım ben. İlk konsolumu alacağım için biraz bilgilenmek istiyorum. Öncelikle PS3' ü Vatan Bilgisayardan alacağım kesin. Öğrenmek istediğim hangi modeli almalıyım. GB seçeneğini neye göre seçmeliyim. Oyunu konsolun içine illa yüklemeli miyim ? Yoksa tak DVD' yi oyna sonra çıkar olayı oluyor mu ? Alacağım PS3 kutusunun içinde oyun istemiyorum. Oyunu kendim seçeceğim. Buna uygun olarak hangi PS3' ü seçmeliyim.

Şimdiden teşekkürler.
 
Sana tavsiyem 320 Gb slim model. Süper Slim model de çıktı ama hem tipsiz (inanılmaz derecede), hem de 500 gb olanı çok pahalı. Bulabilirsen normal slim model al.

Oyunları kutulu almak her zaman daha pahalıdır. PSN hesabı açarak kendi mağazasından dijital olarak indirmek çok daha ucuz. Sürekli oyunlar indirime giriyor, örnek verecek olursam Aliens Colonial Marines oyununu 9 tl'ye satın aldım. Kutulu olarak 100 tl civarı bir oyun bu. Ayrıca Yıllık 99 tl ile Ps Plus abonesi olursan sana her ay 2 tane ps3 oyunu hediye geliyor, bu inanılmaz bir özellik. Mutlaka üye ol buna zaten.

Ayrıca kutulu oyun alırsan CD çizilirse kırılırsa falan, oyun gitti geçmiş olsun. Ama Playstation Store üzerinden satın aldığın oyunlar ömür boyu senin oluyor. İstersen oyunlar Ps3'ün içinde yüklüyken Ps3 bozulsun, ya da kırılsın hiç önemli değil. Yeni bir Ps3 alırsan oyunları tekrar ücret ödemeden direkt indirebiliyorsun.

Şimdiden sana oyun tavsiyesi;

1-The Last of Us (Bu çoğu kişiye göre ps3'ün gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından)
2-God of War serisi
3-Beyond Two Souls
4-Uncharted Serisi
5-Gran Turismo 6 (Yarış simülasyonu, araba meraklısı isen başından kalkalamazsın)
6-Killzone serisi

Bu saydıklarım sadece ps3'e özel oyunlar. Daha da fazla kendine has oyunu var ama bunlar olmazsa olmaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı