Playstation 3 Almak Mantıklı Olur mu ?

nikobellic

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
208
Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu soruyu duymaktan bıktınız ama çok kararsızım bütçe düşük olduğu için ve ailem masaüstü kalabalık yapıyor diye izin vermiyor, PS4 ve PS3 arasında kaldım. PS4 alsam eskiden oynamadığım oyunları oynayamayacağım ve oyun fiyatları pahalı olacak, PS3 alsam yeni oyunlar gelmeyecek.Şuan 9.sınıfım ve üniversiteye kadar idare etmesini istiyorum PS3 eskiden çıkmış bir sürü güzel oyunu olduğunu duydum onlar beni idare eder mi ? Veya PS4 alsam 4 yıl oyun çıkar mı ? ( Üniversiteye başlayınca laptop alırım veya ayrı eve çıkarsam masaüstü PC alırım. ) Şuan 650 TL biriktirdiğim para var Hazirana kadar 950 TL yaparım üstüne de para katarlar hangisi daha avantajlı olur ?
 
Temiz ve uygun fiyata multimanlı bir PS3 bulursanız almanızı öneririm. Ben 1 ay önce aldım ve kararımdan memnunum. Sadece PS3 'ün exclusive oyunları bile almak için yeterli bence, ki bunların dışında da oynayabileceğiniz bir sürü oyun var. Konuya olan merakımdan PS3 'te hangi oyunları oynayabilirim diye araştırdım ve kendime 150-200 oyunluk (yaklaşık 1,5 TB büyüklüğünde) bir oyun listesi yaptım. Listeyi isterseniz size de yollayabilirim, işinize yarayacağına eminim. Ben oyunları internetten indirip kendim yükleyeceğim için ekstra oyun masrafı da olmuyor. Bu imkanınız var mıdır, oyun yükletmek için ekstra para ödemeniz gerekir mi onun hesabı da size kalmış.
 
Yani sizi üniversiteye kadar götürecek bir konsol istiyorsanız bu kesinlikle PS4.Öte yandan PS3 'e artık oyun çıkmıyacak zaten,sizi ne anlamda üniversiteye kadar götürecek bir cihaz istiyorsunuz yeni çıkan oyunları oynamak mı yoksa eskiden çok iyi PS3'te olan exclusive veya güzel oyunları oynamak mı?Eğer PS3 devrinden kalmış güzel oyunları oynamak istiyorsan kesinlikle onu al.
 
Öğrencisin, PS4 alman hata olur. Oyunları çok pahalı. Para yetiştiremezsin. Kardeşlik, spot, 2.el bir yere kadar. PS3 en mantıklısı. Hemde oynamadığın onlarca exclusive oyun var.
 
Beni üniversiteye kadar eğlendirmesini istiyorum. Playstation 3' teki oyunlar idare eder değil mi ? Herkes PS 4' ün donanımının kötü olduğunu bir kaç seneye PS 5 çıkacağını söylüyor o yüzden korkuyorum fazla oyunu da yok.
 
PS4 almanı tavsiye ederim.
Ama oyunları pahalıdır. Ögrenci olduğun için, her zaman oyun alamazsın o yüzden, hangisi bütçene daha uygunsa onu al PS3'de alsan PS4'de alsan pişman olucağını sanmam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı