PlayStation 3 deneyimleri

Merhaba. Ben yılların PC kullanıcısıyım ön yargılıydım, yıllardır çok az PlayStation oynamıştım. Şimdi ise ön yargı kırmak için eski laptopu sattıyorum ve gidip PS3 kullandım.
PS çok ucuz, 900TL'lik PS3 yağ gibi bilgisayarda 30FPS kötü çünkü akıcı ve optimize değil. Böyle güzel oldu. PS ön yargımı yendim. Sadece kontrol zor o kadar.
Bence PS fiyatınız düşükse alın hep GTA V oynamak istiyordum, artık ucuza her oyunu oynuyorum.

Not: PS3 alacaklara tavsiye çok iyi alın. 30FPS yazınca ben kasar sandım, yağ gibi PCdeki 45-50 gibi ama stabil olduğu için rahatsız etmiyor.
 
Sabah okulda PS 3 kullanan arkadaşımla konuştuk. 2021'de PS 3 kullanmak nasıl? Tecrübelerin neler diye sordum.
Hatırladığım kadarıyla kendisinin cevabı:
''PS 3 gerçekten eski bir konsol fakat oyunculuğa yeni başlayıp kült oyunları bitirmek isteyen düşük bütçeli insanlar için gayet alınası. Ben konsol kullanımına alışmak, gamepad ile etkileşimi kavrayabilmek adına PS 3 aldım. Birçok oyunu oynadım, yakın zamanda da satmayı düşünüyorum.''
Ben de katılıyorum bu düşünceye çünkü oyun dünyasına konsol ile ilk adımı atmak için gayet ideal bir seçim.
 
Ps3de şu oyunları oynamadan başka konsola geçip fazla zarar etme derim:)
Metal gear solid 5
Gta5
Rayman legends
Gran turismo 6
Fifa 19
Street fighter 4

2 kez ps4 aldım hala ps4le metal gear solid 5 oynuyorum :) uncharted 123😉
 
Senelerdir PS3 kullanıyordum ve 2 sene öncesine kadar güzel bir bilgisayarım olmadığı için mecburdum. 2 sene önce güzeldi hala da güz.

PS3'de şu oyunları oynamadan başka konsola geçip fazla zarar etme derim:)
metal Gear Solid 5
GTA 5
Rayman Legends.
Gran turismo 6
FIFA 19.
Street Fighter 4

2 kez PS4 aldım hala PS4'le metal Gear Solid 5 oynuyorum :) Uncharted 123😉

Bence en iyi oyunların çıktığı dönem PS3 ve Xbox 360 zamanları idi ben o zamanlar konsol almamıştım ön yargı ile.
İyi olsa da nostalji ve bütçe yetersizliği dışında alınabilecek bir cihaz değil. Oyun çıkmıyor cihaza en başta zaten.

İlk kez konsol alacak biri için yıllarca bitilemeyecek bir oyun hazinesi var PS3'de. Ve diğer konsollarla tek farkı grafikler ki bu kadar ucuz bir cihaz için gayet kabul edilebilir grafiklere sahip. Çok fazla kaliteli yapım var. Üç senedir PS3 sahibiyim ve oynamak istediğim oyunların daha yarısını bitiremedim.

İlk kez konsol alacaklar PS3 almalı PS2 oyunları açıyor sonra PS3 dönemi çok oyun çıktı oho daha ne olsun ben ilk kez PS oynadım oyun dolu idi o donemin en iyi oyunları deneyimledim eğlendim tabii FPS zor elim ayağıma dolandı.
 
Ps4 almakta bu zamanda yanlış olmaz hem ucuzladı hem ps3 oyunlarını daha iyi performansla oynarsın hem yeni oyunlardan istifade😉
 
PS4 almakta bu zamanda yanlış olmaz hem ucuzladı hem PS3 oyunlarını daha iyi performansla oynarsın hem yeni oyunlardan istifade😉

PC topladım kanka salıp PS'yi şimdi profilimde soru gibi bir şey yayınladım bakarsan belki cevapta bulursun forumları yıllardır kullanıp üye olmadım 2012-3 ilk kez buraya üye oldum ekşide falanda bulundumda falza bilmiyorum burayı kimse sorularıma cevap vermez kafasındaydım ortam iyi.
 
Ona bir şey diyemem, bunları 1-1.5 yıl sonrada konuşalım. Onun yerine birazcık daha biriktir, PS4 al keyfine bak.
Yalnız o birazcık biriktir dediğiniz 1.600 TL'cik kadar ediyor :) Malum ikinci el PS4'ler 2.500 TL. Keyif için veya maddi durumu pek iyi olmayanların 900 TL'ye PS3 tercih etmesi mantıklı olabilir. Ama tabii ben olsam bu saatten sonra güncellik bakımından en kötü PS4 almaya çalışırdım.
 
Grafik ayarları düşürüp oynarsın ben intel hd grafik kartlı 4gb ramlı windows tabletle crysis oynuyodum 😉
 

Geri
Yukarı