PlayStation 3 için Black Store satan siteler güvenli midir?

Pato

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, şimdi ben kırık olmayan PS3 konsolum için Black Store almayı düşünüyorum, bunu satan bir site var Türk yapımı, PS3'ü kırmaya ihtiyaç duyulmadığı için almayı düşünüyorum. Fiyatı da biraz tuzlu olduğu için pek güvenemiyorum. Bu alımı yapan veya destekleyen-desteklemeyen birileri varsa lütfen bana görüşlerini bildirsin. Oyunları bu şekilde almanın yanlış olduğunu biliyorum ama 2-3 günlük mesai paramı sadece bir adet oyuna vermek istemiyorum anlayışınız için teşekkür ederim. Black Store'u alacağım sitenin linkini aşağı bırakıyorum. Dediğim gibi sadece dolandırılır mıyım onu merak ediyorum.

Sol üste yani adres çubuğunun solunda olan işarete bakın.

"Bu siteye olan bağlantınız güvenli değil."

Her şeyi açıklıyor bence.

Ayrıca PS4 olsa tamam derdim özellikle yeni oyunlar pahalı ama hiç aşırı pahalı bir PS3 oyunu görmedim şu ana kadar.

Ayrıca Forumda PS3 kırma ile ilgili bir rehber vardı. Bir bakın derim işinize yarar belki.

Youtube videolarında olan yorumlar da bot ya da sadece videoya iyi yorum yazmak için açılmış hesaplar olabilir.

Sol üste yani adres çubuğunun solunda olan işarete bakın.

"Bu siteye olan bağlantınız güvenli değil."

Her şeyi açıklıyor bence.

Ayrıca PS4 olsa tamam derdim özellikle yeni oyunlar pahalı ama hiç aşırı pahalı bir PS3 oyunu görmedim şu ana kadar.

Ayrıca Forumda PS3 kırma ile ilgili bir rehber vardı. Bir bakın derim işinize yarar belki.
Hocam haklısınız da alacağım oyunlar 120-150 TL'den aşağı değil. Maddiyat bu kime göre neye göre?

Hocam haklısınız da alacağım oyunlar 120-150 TL'den aşağı değil. Maddiyat bu kime göre neye göre?
O kadar pahalı olmuş mu?

Forumda PS3 için kırma rehberi vardı. Bence hiç riske girmeyin eğer kırmak istiyorsanız Forumda bulunan kırma rehberini deneyin.

Hangi oyunları almak istiyorsunuz ? Ayrıca bu tür bir uygulamaya para vermek yerine kendiniz ps3 ününüze hen yükleyip bedavaya oyunları internetten yükleyin daha iyi veya 2.el kutulu orjinal oyun bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı