MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 323 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #1 The Last of Us aldık ama gelmedi, sizce ne oldu da gelmedi?
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #2 Hocam benim bildiğim satın alınca kütüphaneye ekleniyor ordan indiriyorsun. Artı 0 Eksi
Asrın_Tek Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 401 Çözümler 1 12 Haziran 2020 #3 Playstation 3 de alınanlar kütüphaneye ekleniyor oradan indirmen lazım. Malesef böyle saçma bir huyu var. O yüzden Playstation4 aldık . Artı 0 Eksi
Playstation 3 de alınanlar kütüphaneye ekleniyor oradan indirmen lazım. Malesef böyle saçma bir huyu var. O yüzden Playstation4 aldık .
KS KS MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 323 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #4 Silinen üye dedi: PlayStation 3'de alınanlar kütüphaneye ekleniyor oradan indirmen lazım. Malesef böyle saçma bir huyu var. O yüzden PlayStation4 aldık. Genişletmek için tıkla... Oyunun hiçbir yerde gözükmediğini belirttim sanırsam. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: PlayStation 3'de alınanlar kütüphaneye ekleniyor oradan indirmen lazım. Malesef böyle saçma bir huyu var. O yüzden PlayStation4 aldık. Genişletmek için tıkla... Oyunun hiçbir yerde gözükmediğini belirttim sanırsam.
Crimson Butterfly Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 1.355 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2020 #5 O zaman almamışsindir kardeş. Kredi kartından çekildiyse para Sony'nin destek hattıyla görüş. Artı 0 Eksi
Asrın_Tek Hectopat Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 401 Çözümler 1 13 Haziran 2020 #6 Belirttiniz mi ben şahsen göremedim. Neyse kütüphanede yoksa, arkadaşın dediği gibi kredi kartına bakın. Para çekilmiş ise Sony destek ile görüşün. Artı 0 Eksi
Belirttiniz mi ben şahsen göremedim. Neyse kütüphanede yoksa, arkadaşın dediği gibi kredi kartına bakın. Para çekilmiş ise Sony destek ile görüşün.