PlayStation 3'e nasıl oyun yüklenir?

Swoull

Centipat
Daha fazla  
PlayStation 3 cihazımda hen ve multiMAN kurulu daha önceden bir tane adama kurdurmuştum şu anda nasıl PlayStation 3 cihazıma oyun yüklerim? Sadece video atıp geçmeyin detaylı şekilde anlatın. Mesela ben bilgisayarımdan bir oyun veya dosya yükledim ve USB'ye attım. Nasıl PlayStation 3'e aktarabilirim?

PlayStation 3 cihazımda hen ve multiMAN kurulu daha önceden bir tane adama kurdurmuştum şu anda nasıl PlayStation 3 cihazıma oyun yüklerim? Sadece video atıp geçmeyin detaylı şekilde anlatın. Mesela ben bilgisayarımdan bir oyun veya dosya yükledim ve USB'ye attım. Nasıl PlayStation 3'e aktarabilirim?

Pkg uzantılı oyunu FAT32 formatlı USB'ye atın. PS3'ten packeges Menager'a gelin install package files> standart> **********.pkg basın oyunu kurar. Yalnız FAT32 maksimum 4 GB dosya destekler. Eğer 4 GB'den büyükse oyun. NTFS formatli USB'ye atin irismandan packages klasörüne atın.(dev_hdd0). Sonra packeges maneger>install package files> PS3 Storage system>********.pkg basın kurar bu kadar. Eğer lisans varsa onu da exdataya atarsınız. Bu arada bu işlemler zor direk thanos Store kurun PS3 içinden indirin oyunları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pkg uzantılı oyunu FAT32 formatlı USB'ye atın. PS3'ten packeges Menager'a gelin install package files> standart> **********.pkg basın oyunu kurar. Yalnız FAT32 maksimum 4 GB dosya destekler. Eğer 4 GB'den büyükse oyun. NTFS formatli USB'ye atin irismandan packages klasörüne atın.(dev_hdd0). Sonra packeges maneger>install package files> PS3 Storage system>********.pkg basın kurar bu kadar. Eğer lisans varsa onu da exdataya atarsınız. Bu arada bu işlemler zor direk thanos Store kurun PS3 içinden indirin oyunları.
Flash bellek ile küçük oyunlar atabilir, FAT32 formatı belirli bir boyuta kadar destekliyor, büyük oyunlar için Filezilla gibi yöntemler kullanmak zorunda.

Yazdığınla yazdığımın farkı ne? Ayrıca neye göre boş diyip disslike atıyorsun pardon da? 2 sene boyunca Filezilla sayesinde büyük oyun kurdum, sorunsuzca düzgünce çalıştı, adama Thanos vb. mağazaları kur demesini ben de biliyorum, bu tür mağazalar her zaman her konsolda sürüm farkıdır, indirdiği yer farkıdır vs. çalışmayabilir. Kendi fikirlerine uymuyor diye işe yarayan bir yönteme boş demek de ayrı akıllılıkmış tebrik ederim.

PS3 stok halde NTFS desteklememektedir.
Yazdığınla yazdığımın farkı ne? Ayrıca neye göre boş deyip disslike atıyorsun pardon da? 2 sene boyunca FileZilla sayesinde büyük oyun kurdum, sorunsuzca düzgünce çalıştı, adama thanos vb. mağazaları kur demesini ben de biliyorum, bu tür mağazalar her zaman her konsolda sürüm farkıdır, indirdiği yer farkıdır vs. çalışmayabilir. Kendi fikirlerine uymuyor diye işe yarayan bir yönteme boş demek de ayrı akıllılıkmış tebrik ederim.

Sakin olun ilk önce 😂. NTFS formatli USB ile istediği boyutta oyun atabilir. Sen alışmışsın zora illa adamda yapsın istiyorsun ya adamda PC yoksa telefonla mı atacak 😂. Ayrıca thanos da %98 ihtimalle her PS3 sürümünde çalışıyor kendim denedim sallamayın. Hani yani illa PC'yi açıp oraya yükleyip her seferinde PS'den DNS ayarı yapmaya Ethernet kablosu takmaya MultiMAN'la uğraşmaya gerek yok. Gene de konu sahibi belirlesin bize düşmez 😂.

Herhangi bir sorunuz olursa PS3 konusunda sorabilirsiniz.

Sakin olun ilk önce 😂. NTFS formatli USB ile istediği boyutta oyun atabilir. Sen alışmışsın zora illa adamda yapsın istiyorsun ya adamda PC yoksa telefonla mı atacak 😂. Ayrıca thanos da %98 ihtimalle her PS3 sürümünde çalışıyor kendim denedim sallamayın hadi thanos olmadı Black Store linki atayim onu kursun o kesin oluyor. Hani yani illa PC'yi açıp oraya yükleyip her seferinde PS'den DNS ayarı yapmaya ethernet kablosu takmaya MultiMAN'la uğraşmaya gerek yok. Gene de konu sahibi belirlesin bize düşmez 😂.

Link:https://www.mediafire.com/file/9zvne3luycnvuqf/EnAyiStoReU.pkg/file
Bilgisayarım vs. yok diye cevap yazarsa başka yöntem zaten söylerdim, telefonla da yüklemek mümkün çünkü. Ayrıca Black Store parayla satılıyor, kişinin kendisinden bizzat aldım ve kullanıyorum 2 senedir, sürekli güncelleme alan ve üstünde emeği olan bir uygulama dosyasını ücretsiz şekilde yayamazsınız, yasaktır bilginiz olsun.

Bilgisayarım vs. yok diye cevap yazarsa başka yöntem zaten söylerdim, telefonla da yüklemek mümkün çünkü. Ayrıca Black Store parayla satılıyor, kişinin kendisinden bizzat aldım ve kullanıyorum 2 senedir, sürekli güncelleme alan ve üstünde emeği olan bir uygulama dosyasını ücretsiz şekilde yayamazsınız, yasaktır bilginiz olsun.

Gerek yok evrensel olarak söyledim zaten video atmayın demiş siz kopyala yapıştır geçmissiniz. USB ile basit şekilde uğraşamadan kursun. Black Store hakkında boşuna para vermişsiniz ne diyeyim 😂. Ama dediğiniz gibi ortada bir emek var. Linki kaldırıyım.

Bilgisayarımdan nereden PS3 oyunu yükleyebilirim?

Roma pure hem pkg hemde ISO şekilinde indirebilirsiniz.

bu oyunu indirmek istiyorum ama hangisini seçmeliyim

bu oyunu indirmek istiyorum ama hangisini seçmeliyim
bu oyun uygunmu yüklemek için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı