PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

Mr. Ahmedov

Hectopat
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Merhaba, Twitter'da bu tür konuları her gün takip ediyorum ve ben de yeni PS4 jailbreak bekliyorum. Demin dolaşırken biri başlandığını söylemiş ve altına GitHub üzerinden kaynak kodları paylaşmış. Haber doğru mu? Yazılım veya kodlamadan fazla anlamadığım için 2 bakıp geçtim anlayan varsa bakabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-02-17-16-37-31-710_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_2022-02-17-16-37-31-710_com.twitter.android.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 578
  • Screenshot_2022-02-17-16-37-42-448_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-17-16-37-42-448_com.android.chrome.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 433
Bazı youtube videolarında kırılmış olarak gösteriliyor ama sanırım gerçek değil.

Bir de arkadaşlar ilk kez PS4 aldım yeni yeni öğreniyorum. ps4 9.0 versiyonu var. bunu kırdım ve 9.0.3 kırıldığı zaman cihazımı güncellemem ve normal kullanmam sanırım mümkün doğru mu? Anladığım kadarıyla son sürüm kırıldığında cihazı hem PSN ye bağlı hem de Jailbreak olarak kullanabileceğim.

Bazı youtube videolarında kırılmış olarak gösteriliyor ama sanırım gerçek değil.

Bir de arkadaşlar ilk kez PS4 aldım yeni yeni öğreniyorum. ps4 9.0 versiyonu var. bunu kırdım ve 9.0.3 kırıldığı zaman cihazımı güncellemem ve normal kullanmam sanırım mümkün doğru mu? Anladığım kadarıyla son sürüm kırıldığında cihazı hem PSN ye bağlı hem de Jailbreak olarak kullanabileceğim.
Evet hem korsan hem de orjinal kullanabilirsin. HEN'i açmazsan orjinal sistemde kalır. HEN'i açarsan kırma işlemi oluyor o zamanda kapatmak için PS'yi yeniden başlatacaksın.

@393060 Dediğiniz gibi konsolu kullanmayı kalkarsanız hem PSN'den ban yersiniz hem tamamen konsol banlanır.

Evet hem korsan hem de orjinal kullanabilirsin. HEN'i açmazsan orjinal sistemde kalır. HEN'i açarsan kırma işlemi oluyor o zamanda kapatmak için PS'yi yeniden başlatacaksın.
Teşekkürler
@393060 Dediğiniz gibi konsolu kullanmayı kalkarsanız hem PSN'den ban yersiniz hem tamamen konsol banlanır.
Kırma işlemi yapılmadığında; Satın alınmayan oyunları oynamamaya ve kırma işlemi sırasında PSN ile muhatap olmamaya çalışmamız gerekli olarak algılıyorum.
Teşekkür ederim.

Kırma işlemi yapılmadığında; Satın alınmayan oyunları oynamamaya ve kırma işlemi sırasında PSN ile muhatap olmamaya çalışmamız gerekli olarak algılıyorum.
Teşekkür ederim.
Rica ederim lakin tam olarak durum şöyle, sizin PS'nın dışında uygulama (Homebrew, Tool Box, vb.) uygulamaları kurup silmeden PS'yi güncelleyip internete bağlarsanız direk konsol üzerinden ban yiyip bir daha internete bağlanmanız mümkün olmuyor. Aynı şekilde elle kurulmuş PKG (oyunlar) için de geçerli durum.

Kırık orijinal fark etmiyor ikisinde de ban yemiyorsunuz PSN hesabınız açik olamadığı zaman bir de hen kapaliysa gidip orijinal Online oyun oynayabilisin ban yemezsin. Ban yerse internet tarayıcısına erişim engellenemiyor hatta konsola hiçbir şey olmuyor hen açıkken gidip Online oyuna girdin PSN hesabin ban yer sadece internet tarayıcısına erişim engellenmez. Konsol ban yemez sadece PSN hesabiniz ban yer.

Son düzenleme:
Kırık orijinal fark etmiyor ikisinde de ban yemiyorsunuz PSN hesabınız açik olamadığı zaman bir de hen kapaliysa gidip orijinal Online oyun oynayabilisin ban yemezsin. Ban yerse internet tarayıcısına erişim engellenemiyor hatta konsola hiçbir şey olmuyor hen açıkken gidip Online oyuna girdin PSN hesabin ban yer sadece internet tarayıcısına erişim engellenmez. Konsol ban yemez sadece PSN hesabiniz ban yer.
Yanlış bilgi, konsola ait olmayan uygulamayı orjinal sürümde online iken kullanırsanız ve bu anlaşılırsa konsol ban yiyor, internet erişimi hiç bir şekilde sağlanamıyor. İkincisi kırık konsolda sadece LAN ağında online oynanılabiliyor (aynı modem ve internet üzerinden sadece arkadaş ile oynama). Üçüncüsü en son ki sürüme Hen çıkmalı ki PSN (internet) kullanmak mümkün olsun. İnternete bağlı kırık konsol bu zamana kadar görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı