PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

Yanlış bilgi, konsola ait olmayan uygulamayı orijinal sürümde Online iken kullanırsanız ve bu anlaşılırsa konsol ban yiyor, internet erişimi hiçbir şekilde sağlanamıyor. İkincisi kırık konsolda sadece LAN ağında Online oynanılabiliyor (aynı modem ve internet üzerinden sadece arkadaş ile oynama). Üçüncüsü en son ki sürüme hen çıkmalı ki PSN (internet) kullanmak mümkün olsun. İnternete bağlı kırık konsol bu zamana kadar görmedim.

Dostum sistem zaten orijinal sürümde 3. parti bir işletim sistemi değil. Sadece internet tarayıcısına girmen gerekiyor Hen'i açmak için. Hen'i açmadığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın orijinal Online de. Hen bir uygulama değil PS4'de. İnternet tarayacısından sadece plugin yükleniyor Hen'i açtığımız zaman. Benim PS3 ve PS4'lerim neden ban yemedi o zaman PSN açık değil ama internete bağlı PS3 ve PS4'lerim. PS3'ler CFW, HEN ile kırma işlemi yaptım. PS4'de de HEN ile kırma yaptım.

Dostum sistem zaten orijinal sürümde 3. parti bir işletim sistemi değil. Sadece internet tarayıcısına girmen gerekiyor Hen'i açmak için. Hen'i açmadığın sürece hiçbir sorun yaşamazsın orijinal Online de. Hen bir uygulama değil PS4'de. İnternet tarayacısından sadece plugin yükleniyor Hen'i açtığımız zaman. Benim PS3 ve PS4'lerim neden ban yemedi o zaman PSN açık değil ama internete bağlı PS3 ve PS4'lerim. PS3'ler CFW, HEN ile kırma işlemi yaptım. PS4'de de HEN ile kırma yaptım.
İnternet istediğiniz kadar açık olsun, bir önce ki sürümde kaldığınız için bağlantı sağlamanız mümkün olmuyor tarayacı'nın çalışma mantığı ise offline olarak her seçeneğe erişim sağlamanız için site önbelleğe kaydediliyor. Bu sadece JB sitelerinde olur, her site önbelleğe kaydedilmiyor.

İnternet istediğiniz kadar açık olsun, bir önce ki sürümde kaldığınız için bağlantı sağlamanız mümkün olmuyor tarayacı'nın çalışma mantığı ise offline olarak her seçeneğe erişim sağlamanız için site önbelleğe kaydediliyor. Bu sadece JB sitelerinde olur, her site önbelleğe kaydedilmiyor.

Önbelleği temizlemeyi boşuna koymamış Sony.

Maalesef. Araştırmaya devam ediyorum, 9.03 sürümüne Jailbreak gelmesi en az 3 Ay'ı bulacak gibi gözüküyor. Geliştiricilerin kendileri, Jailbreak sürümünün 9.00'da kalacağını söylüyor. Güncelleyip 9.03'e JB isteyenlere fena sövüyorlar :(.

Beklentiyi bu gibi söylentilerle azaltıp aniden piysaya 9.03 Jailbreak sürebilirler yani inşallah böyle yaparlar.
Piyasaya yeni sürülen oyunları oynamak için Jailbreak geliştiricilerinin kendilerinin de bu oyunları oynamaları için yeni sürümlere Jailbreak yapacaklarını düşünüyorum.
Piyasaya yeni sürülen oyunları oynamak için Jailbreak geliştiricilerinin kendilerinin de bu oyunları oynamaları için yeni sürümlere Jailbreak yapacaklarını düşünüyorum.

Son düzenleme:
Beklentiyi bu gibi söylentilerle azaltıp aniden piysaya 9.03 Jailbreak sürebilirler yani inşallah böyle yaparlar.
Zaten sanırsam Horizon Forbidden West ve Elden Ring sadece 9.03'te çalışıyor. Lakin backport dedikleri olayı yaparlarsa oyunları eski sürümde de oynayabilirler. PS4 5.05 sürümündeyken Resident Evil 8 piyasada dahi yoktu lakin backportlar çıktı bunun gibi pek çok oyun eski sürümlerde çalışabiliyor.

Zaten sanırsam Horizon forbidden West ve Elden Ring sadece 9.03'te çalışıyor. Lakin backport dedikleri olayı yaparlarsa oyunları eski sürümde de oynayabilirler. PS4 5.05 sürümündeyken Resident Evil 8 piyasada dahi yoktu lakin backportlar çıktı bunun gibi pek çok oyun eski sürümlerde çalışabili.

Backport denilen olay mı daha zahmetli Jailbreak mi backport her oyun için ayrı yapılıyorsa bence Jailbreak daha kullanışlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı