PlayStation 4 9.03 Jailbreak mi Geliyor?

Backport denilen olay mı daha zahmetli Jailbreak mi backport her oyun için ayrı yapılıyorsa bence Jailbreak daha kullanışlı.
Kesinlikle katılıyorum. Backport için oyunun dosyasını (PKG dosyasını) düzenleme zahmetine giriyorlar. Lakin artık bir çok oyun sadece 9.03'te çalışıyor. Uğraşacaklarını bende sanmıyorum biran önce getirsinler, sabahları aynı haberlerle kalkmak üzücü olmaya başladı.

Kesinlikle katılıyorum. Backport için oyunun dosyasını (pkg dosyasını) düzenleme zahmetine giriyorlar. Lakin artık birçok oyun sadece 9.03'te çalışıyor. Uğraşacaklarını bende sanmıyorum bir an önce getirsinler, sabahları aynı haberlerle kalkmak üzücü olmaya başladı.

Bende katılıyorum kanka her gün 4-5 kere kontrol ediyorum yeni gelişmeler var mı diye inşallah bir an önce gelir.
Arkadaşlar heyecanlandırmak istemem ama bir tweet ile karşılaştım bu tweetin benzeri 9.00 Jailbreak gelmeden atılmıştı diye hatırlıyorum inşallah kısa zamanda gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende katılıyorum kanka her gün 4-5 kere kontrol ediyorum yeni gelişmeler var mı diye inşallah bir an önce gelir.
Arkadaşlar heyecanlandırmak istemem ama bir tweet ile karşılaştım bu tweetin benzeri 9.00 Jailbreak gelmeden atılmıştı diye hatırlıyorum inşallah kısa zamanda gelir.
yanlış link eklemişim kusura bakmayın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Horizon Forbidden West ve Elden Ring gibi yeni oyunlar sadece 9.03 te çalışıyor öyle biliyorum o yüzden mecbur kendileride oynamak için yaparlar kısa süre içinde geleceğini hissediyorum bu ay içinde gelirse şaşırmam öyle söyliyim 😊

Horizon forbidden West ve Elden Ring gibi yeni oyunlar sadece 9.03'te çalışıyor öyle biliyorum o yüzden mecbur kendileride oynamak için yaparlar kısa süre içinde geleceğini hissediyorum bu ay içinde gelirse şaşırmam öyle söyleyeyim 😊

Bende böyle düşünüyorum şu anda bilgisayarımda oynamak için bekleyen 400 GB üzeri oyun var Jailbreak gelir gelmez oynamak için sabırsızlanıyorum.

@BatuhanY52 @WitcherGeralt Arkadaşlar galiba PS5 için yayınlanmış haber çünkü herkes altına PS5 yazmış ve TheFlow abimiz (kendisi siber güvenlikte çalışıyor) Sony'e açık bulduğunu söyleyip bir miktar para aldı. Bu bekleyin haberi PS5 ile ilgili değilse iyi günler bizi bekliyor. Çünkü 9.00'a JB gelmeden önce yine TheFlow abimiz açığı bildirdi ve açığın kapatıldığı yeni lanet olası ve benim gibi herkesin otomatik güncelleme belası yüzünden PS'yi güncelleyen 9.03 yayınlandı :D. 9.03 sürümü çıkar çıkmaz haberler yayınlandı ve çok geçmeden JB çıktı. Heyecan tavanda! Sabredin arkadaşlar bu haber PS5 için değilse 9.03 JB şuan geliştiriciler tarafından hazırlanıyordur. E, bakalım sizler JB yapınca neler yapacaksınız bunu konuşalım :D. Ben Linux kuracam merak ettiğim bir olay.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı