Belki daha erkenAynen, 1 2 tanidik daha paylasirsa böyle tweet nisan ayinda geliyor.
Yani 9.04 için jailbreaki yayınlama vakti geldi demiş, 9.50 güncellemesi çiktigi için9.04 istismarını yayınlama zamanı derken tam anlayamadım da.
Belki daha erkenAynen, 1 2 tanidik daha paylasirsa böyle tweet nisan ayinda geliyor.
Yani 9.04 için jailbreaki yayınlama vakti geldi demiş, 9.50 güncellemesi çiktigi için9.04 istismarını yayınlama zamanı derken tam anlayamadım da.
İnşallah bugün yarın çıkar artık yahu.Belki daha erken
Yani 9.04 için jailbreaki yayınlama vakti geldi demiş, 9.50 güncellemesi çiktigi için
Yanlışlıkla 7.05'den 8.03 güncellediğim için 1 sene 9.00 kırılmasını beklemiştim
Umarım 9.03 yakında kırarlar.
Merhaba, Twitter'da bu tür konuları her gün takip ediyorum ve ben de yeni PS4 Jailbreak bekliyorum. Demin dolaşırken biri başlandığını söylemiş ve altına GitHub üzerinden kaynak kodları paylaşmış. Haber doğru mu? Yazılım veya kodlamadan fazla anlamadığım için 2 bakıp geçtim anlayan varsa bakabilir mi?
![]()
GitHub - SonicXXXX/PS4-9.03: ps4 9.03 hacks
ps4 9.03 hacks. Contribute to SonicXXXX/PS4-9.03 development by creating an account on GitHub.github.com
Olay nedir hocam? Konuyu anlatabilir misiniz? Merak ettim.
Tüm oyunları bedava indirmek, PS2 oyunlarını bile yüklemek, Türkçe yamalar, modlar vs. Yapmak için PS4 Jailbreak işlemini 9.03 versiyona bekliyoruz![]()
Hiçbir gelişme yokBugün ki yeni gelişmeleri alalım![]()
Bugün geceye kadar sen yine bulursun merak etmeHiçbir gelişme yok![]()
Bugün geceye kadar sen yine bulursun merak etme![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.