Yok PS 3 değil benim 4 alçak bütçem var onun için diyomps3 ALIN KEYFINIZE BAKIN ABI NOSTALJIK COK GÜZEL
Xboxa da bakarım PlayStation şart değil konsollarla ilgili sadece PS biliyom o yüzden dedimPlaystation şart değilse 19-20 bin liraya 2. el Xbox Series X alın, 2-3 bin lira civarına bir yıllık gamepass alın, hem oyununuz olur hem de güçlü ve güncel bir cihazınız.
Ps4 artık eski bir cihaz. Ya PS5 ya da Xbox Series X alın bana kalırsa.Xboxa da bakarım PlayStation şart değil konsollarla ilgili sadece PS biliyom o yüzden dedim
Evet internetten biraz araştırdım bana Xbox series x daha güzel geldi ama biraz bütçemi aşar 2.el alınırmı nerden alınırPs4 artık eski bir cihaz. Ya PS5 ya da Xbox Series X alın bana kalırsa.
Ayrıca PS5 oyunları biraz pahalı, Xbox'ta yıllık Gamepass üyeliği ile çok sayıda oyuna erişebiliyorsunuz. Bu duruma dikkat edin derim.
2. el alınır ama kontrol edip denemeniz lazım. İster online araştırın ister dükkanlara gidip bakın. Tamirli vs. cihaz olmamasına dikkat edin. Biraz zor bir süreç olabilir.Evet internetten biraz araştırdım bana Xbox series x daha güzel geldi ama biraz bütçemi aşar 2.el alınırmı nerden alınır
Ağrı'da yaşadığım için gidip görmem zor ama yinede bakcam. Tamirli derken nasıl oluyor PlayStation daki gibi kırık mı?2. el alınır ama kontrol edip denemeniz lazım. İster online araştırın ister dükkanlara gidip bakın. Tamirli vs. cihaz olmamasına dikkat edin. Biraz zor bir süreç olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.