Playstation 4 + FHD TV ya da Playstation 4 Pro + UHD TV

OkanK

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba.

Bir Playstation almak istiyorum. Önce PC toplayayım dedim ama vazgeçtim. Fakat şimdi de kafam karıştı bu Pro, UHD meselelerinden. PS4 Pro'nun UHD'ye yakın destek sağlama konusu, HDR konusu vs.

Benim aslında öyle çok aşırı gerçekçi, adeta bir renk cümbüşü olsun ekranımın gibi bir amacım yok. Bütçem 4500-5000 TL konsol + TV için.

1 - Playstation 4 Pro alıp yanına UHD bir TV'mi almalıyım? Yoksa, Playstation 4 alıp yanına bir FHD TV benim işimi görür mü?

2 - "Yıl olmuş 2017. Ne yapacaksın FHD TV'yi" gibi bir görüşünüz var mı? Yani alınacaksa bu saatten sonra UHD mi alınmalı? UHD alırsam PS4 Pro alacağım.

3 - Her iki seçenek için de TV öneriniz varsa paylaşabilir misiniz? Dediğim gibi çok yüksek kalite arayışında değilim. TV'yi çoğunlukla konsolda oyun oynamak için kullanacağım. O nedenle tepki süresi problemi olmayan bir TV önerirseniz sevinirim. Yani oyun oynarken beni rahatsız etmeyecek, göze batmayacak kadar da kalitesi olasa yeter diye düşünüyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PS4 PRO ve UHD monitör al TV değil. İleride pc toplarsan işine yarar. Veya projeksyona uygun ortamınız var ise projeksyon alın. Ben PS4 FHD projeksyon kullanmaktayım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı