PlayStation 4 hangi model alınmalı?

Ahmet iklil

Hectopat
Daha fazla  
PlayStation 4 almak istiyorum ve genel olarak ilanlarda sürüm sorusu soruluyor. Öncelik olarak bu sürüm mevzusu nedir?
PS4 alırken hangi modeli tercih etmeliyim?
Nelere dikkat etmeliyim?

Fat almadığın sürece istediğin modeli alabilirsin. Sürüm muhabbeti ise spesifik sürümdeki konsollar modlanabilmeye uygun oluyor ve biraz daha değerli oluyorlar.

PlayStation 4 almak istiyorum ve genel olarak ilanlarda sürüm sorusu soruluyor. Öncelik olarak bu sürüm mevzusu nedir?
Nelere dikkat etmeliyim?

Surum mevzusu kırık cihazlar için gerekli. Orijinal kullanacaksiniz önemli değil
Slim model tercih et.
Fan sesine dikkat et CD yerinin çalıştığını kontrol et bir de gamepadi kontrol et ölü bölge drift falan var mı?

Yani sürüm muhabbeti dikkate alınacak bir konu mu?

Konsolu modlamayı düşünüyorsanız evet önemli aslında fakat ben orijinal ve düzgün bakılmış bir konsol almanızın taraftarıyım.

Konsolu modlamayı düşünüyorsanız evet önemli aslında fakat ben orijinal ve düzgün bakılmış bir konsol almanızın taraftarıyım.
Açıkçası fifa atıp, arada hikayeli oynayacağım. Yani anladığım kadarıyla kırık değil de normal bir konsol bana yarayacaktır.

Nelere dikkat etmeliyim?
Eski bi’ PS4 Slim kullanıcısı olarak Slim almanı öneririm.Ps 4 Pro alma,sakın düşme o tuzaklara sırf adında “Pro” var diye.Slim ile hiç bi’ farkı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı