PlayStation 4 karmaşası

Pandarico

Femtopat
Katılım
26 Şubat 2021
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar selamlar. 1 hafta evvel Playstation 4 almaya karar verdim fakat piyasa gerçekten kafamı karıştırıyor. Şu an piyasadaki en düşük PS4 modeli 3200 TL. Bu fiyatın özellikle PS5 çıkmışken çok fazla olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla sıfırdan uzaklaşıp 2.el pazarına yöneldim fakat orada da uygun fiyata temiz bir PS4 bulmanın çok zor olduğunu gördüm. Şöyle ki 2015 yılında alınmış bir PS4'ü 2000 TL'den satışa sunanı da gördüm kendisi ikinci el alıp da 2800 TL'ye satanı da. Yani orada da işler karışık. Öneriniz nedir? 1-2 ay içinde sıfır PS4 fiyatlarının düşme olasılığı var mı sizce?
 
4000 TL ye S alabilirsiniz aslında. Bende PS'ciyim ama asla PS4 tavsiye etmiyorum veya 3750 TL'ye PS4 Pro vardı hepsiburada'da geçen günler, satıcısı dohaelektronik. Bende ordan aldım.

Edit: Şubat 22-23-24 kampanyasına dahilmiş, pardon. Fiyat güncellenmiş 4450ye çekmiş. Dediğim satıcıyı takip et haftada 1 kere trendyol veya hb üzerinde indirim yapıyor.
 
Zaten aklı olan XSS alır. PS4, bu fiyata alınmaz. Alan gene alır ama az daha para verip, ondan daha yeni nesil ve sıfır konsol almak daha mantıklı.
 
2.El PS4 alırken dikkat edilmesi gerekenler ;

En son ne zaman termal macunu yenilendi ? Nasıl kullanıldı, darbe aldı mı? HDD değişimi oldu mu? Servise gitti mi? Çok yoruldu mu? bunları bilemezsin. Arkadaşının arkadaşından alınır bu cihaz dostum bütçen sıkıntı ise çok dikkatli ol. Ben al satçıyım, çoğu al satçı dikkat etmez para kazanmasına bakar.
 
Elimde PS4 Pro mevcut, toplamda 100 saat bile oynamamışımdır. Eğer tertemiz 1 tane çiziği bile olmayan sıfırdan farksız bir ps4 almak isterseniz konuşabiliriz. 8 tane orijinal kutulu oyun aldım 3 tanesini bitirdim. Mevcut oyunlar God of war 3-4, Death Stranding, RDR2, AC Black Flag, Days gone, The Last of Us, Detroid.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı