Eskiden almistimDönüştürücü linki at bakalım.
@KonyRoX büyük ihtimalle dönüştürücü hatalı. Link bulabilirsen at. Bir de kasa demişsin ne alakası var PS4 ile PC'nin?
n11'den Hadron Hdx2020 Hdmı To Vga Fullhd Dönüştürücü Çevirici Aparat Adaptör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!@KonyRoX büyük ihtimalle dönüştürücü hatalı. Link bulabilirsen at. Bide kasa demişsin ne alakası var PS4 ile PC'nin?
Neleri eksik bilemiyorum ama o dönüştürücüler her monitörde çalışmıyorlar. Başka bir yerde deneyebilirsiniz belki.
N11'den Hadron HDX2020 HDMI to VGA Full HD dönüştürücü çevirici aparat adaptör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Hadron Hdx2020 Hdmı To Vga Fullhd Dönüştürücü Çevirici Aparat Adaptör 1 Fiyatları ve Özellikleri
Hadron Hdx2020 Hdmı To Vga Fullhd Dönüştürücü Çevirici Aparat Adaptör 1 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Kasaya taktigimda calisiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.