PlayStation PS2 siyah ekranda kalıyor

Awurtes2K

Hectopat
Yer
Antalya/Finike
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx3050 8gb ram ryzen5 5600h 512gb ssd dell g15 5515
Meslek
kumluca fen lisesinde öğrenci
Üzerinden 15 yıl geçtikten sonra depoda PS2’mizi buldum. Çalıştırmak istedim ancak görüntü gelmedi, siyah ekranda kaldı. İnternette ne yapabileceğimi araştırırken bir anda açıldı ancak kapatıp geri açtıktan sonra yine siyah ekranda kaldı. RGB değiştirmeyi denedim. Nasıl düzeltebilirim? Benim için değerli bir cihaz manevi olarak. Çevredeki bilgisayarcılar eski olduğu için bakmayacaklarını söylediler.

Üzerinden 15 yıl geçtikten sonra depoda PS2'mizi buldum. Çalıştırmak istedim ancak görüntü gelmedi, siyah ekranda kaldı. İnternette ne yapabileceğimi araştırırken bir anda açıldı ancak kapatıp geri açtıktan sonra yine siyah ekranda kaldı. RGB değiştirmeyi denedim. Nasıl düzeltebilirim? Benim için değerli bir cihaz manevi olarak. Çevredeki bilgisayarcılar eski olduğu için bakmayacaklarını söylediler.

Görüntü kablosunu değiştirmeyi dene.

Üzerinden 15 yıl geçtikten sonra depoda PS2'mizi buldum. Çalıştırmak istedim ancak görüntü gelmedi, siyah ekranda kaldı. İnternette ne yapabileceğimi araştırırken bir anda açıldı ancak kapatıp geri açtıktan sonra yine siyah ekranda kaldı. RGB değiştirmeyi denedim. Nasıl düzeltebilirim? Benim için değerli bir cihaz manevi olarak. Çevredeki bilgisayarcılar eski olduğu için bakmayacaklarını söylediler.

Hiç mi görüntü yok yoksa o mavi bulutlu yer geldikten sonra mı gidiyor?

Hocam PS2'ye arkadan bağladığın güç değil diğer kablonun diğer ucunda 3 renkte giriş çubukları var mı? Onlardan biri ekran çubuğu. Bende görüntü gittiğinde onunla uğraşıp anca çözüyordum durumu.

Hocam görüntü kablosunun ucunda 3 renkte giriş çubukları var mı? Onlardan biri ekran çubuğu. Bende görüntü gittiğinde onunla uğraşıp anca çözüyordum durumu.

O kablodan yok. Tek kablo dogrudan PS'den TV'ye gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı