PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Öncelikle PS4 pro 9.0 versiyon almanı öneririm, oyunları oyna bitir daha sonra ps5 al, oyunu bile yok alıp ne yapacaksın ki. Bende Xbox da var ps4pro da 50k lik oyuncu PC si, mesele para değil burada, bende gidip 5 almıyorum çünkü gerek yok hala.

Bütçesi varsa neden ps4 pro alsın ki hocam.

Direkt ps5 alsın bütçesi varsa ps4 exc oyunları oynar ve ps5 özel çıkıcak oyunları oynar.

Haklısınız ne kadar mantıklı olduğunu bilsemde yıllardan gelen bir konsol aşkım var pc artık bana daha çok iş aracı gibi geliyor haha

Hocam, illa PlayStation olsun demiyorsan Xbox Series X de tercih edebilirsin. PS5 ile aynı fiyata ve çok daha güçlü. Sen muhtemelen özel oyunlarda oynamayacaksin. Series X'te Game Pass diye bir şey var aylık 80 TL verip o kütüphanedeki bütün oyunları 1 aylığına bedavadan oynayabiliyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox series x daha pahalı.

Bide game pass aylık 80 TL yanlış bilgi vermeyelim lütfen.

PS Plus zammından sonra daha pahalı olması normal.

5 yıl PS4 kullanmış biri olaraktan;

1. Grafik olayı tamamen sana kalmış ama tabiki bazı oyunlarda PS4 yetersiz kalıp fan sesi ila uçuşa geçebiliyor.(özellikle fikrimi sorarsanız eski bir PS4 kullanıcısı olarak xboxı öneririm ille de PlayStation diyorsanız da ps5 olmalı bence.

2. Hocam ps4de 3e ayrılıyor PS4 PS4 slim PS4 pro. Ps5 ise bildiğim kadarıyla ps5 ve ps5digital olarak ikiye ayrılıyor(cd takılmayan versiyon)ayrıca ps4te Cuh mevzusu vardı ve bazı cuhlar hataliydi eğer alacaksanız ona dikkat hocam

3. 2.kisimda yazdım zaten dipnot olarak depolaması en az 1tb olsun hocam.

4.platform olarak tam bilgim yok ne yalan söyleyeyim ama Trendyol vb sitelerde daha uygun oluyordur herhalde

5.eger öyle çok çok yüksek oyun oynamaya akşam ya da normal performans istiyorum diyorsan PS4 pro ama yinede söylemeden edemeyeceğim bence PS4 alma dostum alacaksan ps5 al en kötü satarsın

Dipnot; PlayStation oyunları absürt pahalı. Ve aylık sistemi de pek tatmin etmiyordu ne yalan söyleyeyim. Bunu göze alarak al. Seni asıl zora sokacak kısım oyun fiyatları olacaktır (halen xboxın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum)

Ps4 al bence hep ps5 den ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…