Kardeş ben tekrar yazayım oyunlar hakkında görüşlerimi ki 'fanboy' olmadığım belli olsun. Senin dediğin Exc. oyunlar LoL, Dota iken ben Bloodborne diyorum. Hadi bu oyunları karşılaştıralım ha?
LoL: 11 yaşında kitleye sahip olan ve her el anana küfür yediğin oyun.
Dota 2: Cyka Blyat and more Vodka!
CS:GO: Yaşasın 3 nesil önceki mekanikler ile gelen FPS!
Ayrıca benim için TV oldukça önemli. PS4'ün dışında istediğim zaman geniş ekranda TV kendime ait olduğu için dizi izleyebiliyorum. Film izlemeyi sevmem ama dizi izlemeden olmaz
Bunların dışında bitirdiğin oyunun nesini oynamayı planlıyorsun acaba? Platinium Trophy aldıktan sonra daha ne yapacaksın oyunda? Kaldı ki senaryo odaklı oyunlarda Platinium Trophy'e kasmana bile gerek yok ki. Çünkü onun için 'Yok savaşta şu skille şu kadar adam öldür veya yok şu modu şu kadar kill ile bitir.' Tarzı şeyler çıkıyor.
Ben açık ve net söylüyorum: Takım oyunu yapmamız gereken oyunlarda takım yüzünden kaybetmekse ben Bloodborne ile mutluyum valla.
Maalesef eski bilgisayarımda işe yarar bir şey yok sadece gündelik işler için kullanıyorum onu Facebook Hotmail gibi. PC laptop'tan çok daha iyi bir tercih olacağını biliyorum ama bana zorluk çıkartabilir ben parçaları alırım ama toplayamam.Hem de onu taşıması varne yapsam hiç bilemiyorum.
Çünkü sadece PC'ye özel olup oynayanı çok olan oyunlar bunlar. CS'yi sevmedim sevmiyorum. FPS=Gerçekçilik benim için. O yüzden CS'yi es geçelim. Çünkü olaya CS girince ben FPS oyunlarına hakaret gibi görüyorum. Dolayısıyla tartışmayalım o konuda boşverin.Exc. oyunlar deyince aklına neden LoL Dota gibi oyunlar geldi ki ? Ben 3 ünü de oynamadım şimdiye kadar 2 sinden hiç hoşlanmıyorum fakat CS nin mekanikleri 3 yıl öncesinin değil o o oyunun kendine has oynanış tarzı. Adamlar istese CoD gibi yaparlardı oyunu zaten. Benim bahsettiğim oyunlar Total War Atilla, Europe Universalis, şimdi sayamadığım onlarca oyun. Bende 7 yıldır yabancı dizi izlerim ve hep bilgisayardan izledim şimdiye kadar. Ayrıca oyunun her şeyini bitirsem bile bende kalmasını isterim koleksiyon açısından. Her pc oyuncusu popüler oyunları oynamak zorunda değil. Ps4' ün 1 exclusive ine karşı Pc' nin 15 exclusive' i var.
Çünkü sadece PC'ye özel olup oynayanı çok olan oyunlar bunlar. CS'yi sevmedim sevmiyorum. FPS=Gerçekçilik benim için. O yüzden CS'yi es geçelim. Çünkü olaya CS girince ben FPS oyunlarına hakaret gibi görüyorum. Dolayısıyla tartışmayalım o konuda boşverin.
Birde açık ve net söylüyorum: Diziyi monitörde oturarak izlemektense TV'de yatarak izlemek kesinlikle daha keyifli. Koleksiyon merakınız varsa siz bilirsiniz. Benim yok valla. Önemli olan oyunu oynadıktan sonra bende ne hatırlattığı.
Fanboyluk yapmazsan sevinirim. Şimdi 80 Days VS Bloodborne'de yapmayalım lütfen. Ayrıca grafikler nerede çağın gerisinde kalıyor? The Order 1886 oynadınız mı da grafikler çağın gerisinde kalıyor diyorsunuz? İstediğiniz oyunu Ultra'da açın grafik olarak ulaşacakları en üst nokta The Order 1886'in 60 FPS versiyonu olur ancak.Buyur sana 2000 ile 2013 yılları arasında çıkmış bütün Pc exlcusiveleri. 56 sayfa dolusu oyunu nasıl ezip geçiyor anlayamıyorum. Evet oyununun tanesi en azından 100 tl olan sistem uzun vadede çok karlı. Üstüne üstlük zamanla grafikler de çağın gerisinde kalıyor.
PC Exclusives 2000 - 2013 (2381 exclusives)
Fanboyluk yapmazsan sevinirim. Şimdi 80 Days VS Bloodborne'de yapmayalım lütfen. Ayrıca grafikler nerede çağın gerisinde kalıyor? The Order 1886 oynadınız mı da grafikler çağın gerisinde kalıyor diyorsunuz? İstediğiniz oyunu Ultra'da açın grafik olarak ulaşacakları en üst nokta The Order 1886'in 60 FPS versiyonu olur ancak.
Şu videoyu izlesenize:
Grafikler kesinlikle mükemmel. Size hiç eski nesil bir oyun gibi geldi mi acaba?
Nerdeyse hepsi adını bilmediğin oyunlar. Yapma lütfen ayrıca sizler hep oyunların pahalı olduğundan yakınırsınız. Ancak Takas yöntemi, arkadaş gurubunla haftalık takaslar aklınıza gelmez.