Playstation 4 mü Pc mi ?

Maalesef eski bilgisayarımda işe yarar bir şey yok sadece gündelik işler için kullanıyorum onu Facebook Hotmail gibi. PC laptop'tan çok daha iyi bir tercih olacağını biliyorum ama bana zorluk çıkartabilir ben parçaları alırım ama toplayamam.Hem de onu taşıması var ne yapsam hiç bilemiyorum.

Exc. oyunlar deyince aklına neden LoL Dota gibi oyunlar geldi ki ? Ben 3 ünü de oynamadım şimdiye kadar 2 sinden hiç hoşlanmıyorum fakat CS nin mekanikleri 3 yıl öncesinin değil o o oyunun kendine has oynanış tarzı. Adamlar istese CoD gibi yaparlardı oyunu zaten. Benim bahsettiğim oyunlar Total War Atilla, Europe Universalis, şimdi sayamadığım onlarca oyun. Bende 7 yıldır yabancı dizi izlerim ve hep bilgisayardan izledim şimdiye kadar. Ayrıca oyunun her şeyini bitirsem bile bende kalmasını isterim koleksiyon açısından. Her pc oyuncusu popüler oyunları oynamak zorunda değil. Ps4' ün 1 exclusive ine karşı Pc' nin 15 exclusive' i var.

Parçaları aldığında toplamana gerek yok zaten Vatan' dakiler senin yerine topluyor. Ayrıca 2 yıl sonra 1 kere taşıyacağın Pc için amma dertlendin be arkadaşım. Üniversitede yanında mı gezdireceksin bilgisayarı sürekli ? Yok ben gezerim tozarım diye laptop alanı çok gördüm ama çoğu odadan odaya taşıyor sadece aleti. Eve bir kere kurdun mu 2 yıl oyna rahat rahat işte. Evinizde Lcd Tv var mı bu arada. Varsa ailen ne sıklıkla Tv izliyor ? Eğer annen ikide bir kalk dizi izleyeceğim diyecekse Ps4 almanın anlamı yok.

Çünkü sadece PC'ye özel olup oynayanı çok olan oyunlar bunlar. CS'yi sevmedim sevmiyorum. FPS=Gerçekçilik benim için. O yüzden CS'yi es geçelim. Çünkü olaya CS girince ben FPS oyunlarına hakaret gibi görüyorum. Dolayısıyla tartışmayalım o konuda boşverin.
Birde açık ve net söylüyorum: Diziyi monitörde oturarak izlemektense TV'de yatarak izlemek kesinlikle daha keyifli. Koleksiyon merakınız varsa siz bilirsiniz. Benim yok valla. Önemli olan oyunu oynadıktan sonra bende ne hatırlattığı.

Canım bende yatarak izliyorum pc de. Çekiyorum koltuğu mis gibi. Cs dediğimiz oyun recoil konusunda en gerçekçi, ama kamera açısı bakımından en absürt oyun. Ben de pek sevmem Cs yi zaten hep bir garip gelir silahı tutuş şekli.

Kardeş Destiny oynamadıysan CS:GO' dan bahsetme bence. İnfamous second son, bloodborne, Uncharted gibi oyunlar PC exclusive' leri ezerde geçer bile. Konu exclusive'ler olunca konsollar öndedir. Ve bence konsollar uzun vade'de çok daha kârlı. Öyle Başyapıtları Türkçe oynamakta anlatılmaz birşey.

Buyur sana 2000 ile 2013 yılları arasında çıkmış bütün Pc exlcusiveleri. 56 sayfa dolusu oyunu nasıl ezip geçiyor anlayamıyorum. Evet oyununun tanesi en azından 100 tl olan sistem uzun vadede çok karlı. Üstüne üstlük zamanla grafikler de çağın gerisinde kalıyor.

PC Exclusives 2000 - 2013 (2381 exclusives)

Fanboyluk yapmazsan sevinirim. Şimdi 80 Days VS Bloodborne'de yapmayalım lütfen. Ayrıca grafikler nerede çağın gerisinde kalıyor? The Order 1886 oynadınız mı da grafikler çağın gerisinde kalıyor diyorsunuz? İstediğiniz oyunu Ultra'da açın grafik olarak ulaşacakları en üst nokta The Order 1886'in 60 FPS versiyonu olur ancak.
Şu videoyu izlesenize:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Grafikler kesinlikle mükemmel. Size hiç eski nesil bir oyun gibi geldi mi acaba?

Nerdeyse hepsi adını bilmediğin oyunlar. Yapma lütfen ayrıca sizler hep oyunların pahalı olduğundan yakınırsınız. Ancak Takas yöntemi, arkadaş gurubunla haftalık takaslar aklınıza gelmez.

Şu konudan kaç bin tane açıldı merak ediyorum. Yeni konu açıp tartışma çıkarmanın manası yok.

2381 oyundan Bloodborne ile karşılaştırmak için 80 Days' i seçtiysen bu senin sorunun dostum. Ps4 çıkalı daha 2 yıl oldu yani henüz grafiklerde bir gerileme söz konusu değil. Oradaki "zamanla" yı o sebeple yazdım zaten.

Nerdeyse hepsi adını bilmediğin oyunlar. Yapma lütfen ayrıca sizler hep oyunların pahalı olduğundan yakınırsınız. Ancak Takas yöntemi, arkadaş gurubunla haftalık takaslar aklınıza gelmez.

2381' ini de okudun ve çoğunun adını bilmediğine karar verdin ha ? Oradakilerin en az 400 tanesi üst seviye oyunlar. Diğerleri de kişiden kişiye hitap eden türler diyelim. Çoğunluğun tercih etmedikleri oyunlar yani. Fakat ben yeni bir şey denemek istersem indirip deneyebilirim yani. 2300 oyundan istediğimi. Ps4' te bunu yapamazsın mesela. Xbox one desen hadi 360 oyunları çıkacak eski oyunları oynayabilirsin fakat aynı şey Ps4' te söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…