Playstation 4 Mü Playstation 3 Mü Alınmalı?

Tekelleşmeden kastım aksini kimse söylemeyeceği üzere Sony MC'den ileride. Bu yüzden rakip olmadığından dolayı tekelleşme doğuyor. Iyi günler :)
Sony mi tekelleşiyor? Xbox One almak yerine PS4 + 3 oyun alınıyor be.

Kendinle çelişki yaşıyorsun. Sony mi tekelleşiyor dedikten sonra Xone yerine Ps4+3 oyun alıyor diyorsun.
Dedin ki Sony tekelleşiyor çünkü rakibi yok. Bende diyorum ki rakibi var. O da XBox One. Rakibine göre daha ucuz olduğu sürece tekelleştiğini söyleyemeyiz. Eğer XBox One daha ucuz olsaydı ben XBox One tercih ederdim. Hatta şu online oynamak için PS+ tamamen Microsoft'un suçu. Sony PS3'te online oynamayı PS+ şart kılmadı ama Microsoft şart kıldı. Sony'de haklı olarak 'Adamlar online oynamayı paralı yaptı ve buna rağmen parayı kırdı. Biz neden yapmıyoruz ki?' Moduna girdiler ve yaptılar.

Sizin gittiğiniz bu mantıktan düşünerek Mc neden remastered veya remake oyun çıkar mıyor? Remastered sayesinde öyle iyi kazanıyor ki Sony ama Mc tam tersi geçtiğimiz E3'te tanıttığı geriye uyumlulukla tanıttığı kalmadı birden fazla IP tanıttı. Peki Sony ne yaptı Gamescom'da SSony Almanya başındaki isim daha fazla remastered oyun geleceğini söyledi. Fanboyluğun lüzumu yok rekabetin olması oyuncular için avantajlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı