PlayStation 4 pişmanlıktır

Baştan beri Microsoft fanı olduğumda PlayStation sevmem. XBOX hiç kullanmadım ama daha hoşuma gidiyor.
 
Bak mesela benim ailemin Ferrari alacak durumu yok. Tarla falan satıp Ferrari alsa da bu nasıl bir araba acayip benzin harcıyor dolar da zaten olmuş 3 küsür Ferrari almayın pişmanlıktır dese haklı mı oluyor? Oyunlar pahalı diye konsola saldırmak yerine vergileri belirleyen kişilere yüklenmen gerek miyor mu? Amerika İngiltere deki adam niye rahat rahat alıyor? Sony vb. Onlara acıdı da fiyatları 2 ye mi böldü? Siteminiz haklı ama yanlış yere. Adamlar ne yapsın parti kurup vergi düşüreceğiz sloganıyla iktidar mı olmaya çalışsın?
Güldüm hemde sesli bir şekilde. Ben konsol almadan önce PC oyuncusuydum. Online oynamak eziyet olmuştu hileciler yüzünden. Konsolu gerçekten severek ve isteyerek aldım. Oynadımda. Bilgisayardada orjinal oyun alıp oynardım. Takas ederdim şimdi yaptığim gibi. Ancak şöyle bir şey var. PC ortamındaki oyun fiyatlarınla PS 4 deki oyun fiyatları arasında tutarsız bir şekilde bi uçurum var. PC de oyun fiyatları kısa sürede düşüyor ancak PS 4 de öyle değil. Adamlar PS 4 kırılamıyor diye oyuncuda almak zorunda diye yapıştırıyolar fiyatı. Başlıkta tam olarak bu duruma uygun. PS 4 alırsan başına gelecekler neler diye yazdım kendi görüşümü. Arkadaşlar yazdı. Herkez kendi fikrini söyledi senin gibi. Düşünce özgürlüğü var sonuçta. Herkez aynı düşünseydi çeşitliliğin ne anlamı kalırdı.
 
Bu arada fiyatlardan ne kadar sitem etsemde " mecburiyetten " BF 1 e 200 TL verdim. Mafia 3 e 170 TL verdim. 370 TL az para degil. % 18 KDV % bilmem kaç eğlence vergisi yok gümrük vergisi hava cıva vergisi çöp vergisi. Devlet oyun üreticisinden daha fazla kazanıyor valla.
 
Not : mafia 3 alıcak arkadaşlar almayın. Ben siparişi iptal ettim. Arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre oyunda deli gibi bug varmış. Oyun bomboş yani. Açık dünyası çok sıkıcıymış görevlerde aynı şekilde. Eğer bu durumu çürütecek oynayan varsa yorumlarını alabilirim.
 
Not : mafia 3 alıcak arkadaşlar almayın. Ben siparişi iptal ettim. Arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre oyunda deli gibi bug varmış. Oyun bomboş yani. Açık dünyası çok sıkıcıymış görevlerde aynı şekilde. Eğer bu durumu çürütecek oynayan varsa yorumlarını alabilirim.
Valla hocam ben de ps4 te var Pc de var Pc de oynuyorum Mafia 3 u bi sıkıntı yasamadim oyun güzel grafik muthis ps4 e almadığım için oyunu birşey diyemem ama ...
 
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben dediklerinin birine bile katılmıyorum. Ben PC'de oyun oynarken zevk almıyorum. Sırf Overwatch arkadaşlar oynuyor diye alacağım onu da X1 Controller ile oynayacağım. Kime göre daha zevkliyse yani. Ben yayılıp DS4 ile oyun oynamazsam bana zevk vermez yani. Kimisi de hiç alışamaz Controller kullanmaya zevk alamaz.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı