Series S tercih et çünkü yeni nesil. Bu sebep bile yeterli.Evet arkadaşlar soru başlıkta yazılı. Hangisini almalıyım ve neden?
Paranız çok olsaydı bu ikisi arasında kalmazdiniz diye düşünerek, oyun fiyatlarını da göz önüne alarak Series S.
Paranız ve bilgisayariniz varsa özel oyunları dolayısıyla tereddüt etmeden PS 5 alın.Para meselesi değil de suanda güncel donanımı güzel bir bilgisayar kullanıyorum zaten, konsol oyunlarınıda oynamak istediğimden ve arkadaşlar geldiğinde tek konsoldan güzel oyunlar oynanıyor diye almak istiyorum. O yüzden PS5 veya Xbox Series X'e o fiyatları vermek mantıklı gelmiyor.
Para meselesi değil de suanda güncel donanımı güzel bir bilgisayar kullanıyorum zaten, konsol oyunlarınıda oynamak istediğimden ve arkadaşlar geldiğinde tek konsoldan güzel oyunlar oynanıyor diye almak istiyorum. O yüzden PS5 veya Xbox Series X'e o fiyatları vermek mantıklı gelmiyor.
O vergi düşmez ben sana söyleyeyim.Tabii ki yeni nesil. İlla PlayStation olsun istersen gümrük vergisi düşeceği için PlayStation 5 dijital versyonu alabilirsin.
O vergi düşmez ben sana söyleyeyim.
Normalde 2 ay önce bitecekti. Türkiye’de gelen bir verginin gittiği görülmedi.Düşme ihtimali yüksek bu vergi sadece konsollarda yok ki tonla üründe var.
Normalde 2 ay önce bitecekti. Türkiye’de gelen bir verginin gittiği görülmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.