PlayStation 4 Pro vs. Xbox Series S

Xbox Game Pass 2 yıllık falan alabildiniz mi bir de ithalatçı garantili mi aldınız.

Bir yandan da bu düşüncedeyim PS Plus'daki oyunlar dikkatimi de çekti aslında PS4 Pro daha uzun ömürlü olur PS4'e göre bence. 6-7 k fiyatlar iyi midir PS4 Pro için sizce?

Bence Xbox SS alınmalı çünkü o konsol 10 yaşında ömrü doldu bana kalırsa ve senin sorularına gelecek olursak ithalatçı ve Discord'un verdiği Game Pass'i kullanacağım.

Teşekkür ederim cevaplarınız için birkaç araştırma daha yapıp ona göre seçimimi yapacağım.
Bence Xbox SS alınmalı çünkü o konsol 10 yaşında ömrü doldu bana kalırsa ve senin sorularına gelecek olursak ithalatçı ve Discord'un verdiği Game Pass'i kullanacağım.
İthalatçıda garanti düşük çıkabiliyormuş veya ürün hasarlı defolu gelebiliyormuş ürün gelince güncelleme yapar mısınız?

Aslında özel oyunların hiçbirini oynamadım hani o yüzden heves ediyorum fakat ömrünün bitmesi ikinci elde satamaz mıyım dedirtiyor o yüzden kararsızlık yaşamıştım ama uzun süreli olması bakımından xss alacağım sanırım.
PS3 piyasası hala ölmediğine göre PS4 Pro elinizde kalacak bir konsol değil. İllaki satılır.

Teşekkür ederim cevaplarınız için birkaç araştırma daha yapıp ona göre seçimimi yapacağım.

İthalatçıda garanti düşük çıkabiliyormuş veya ürün hasarlı defolu gelebiliyormuş ürün gelince güncelleme yapar mısınız?

Microsoft her ürüne 1 yıl global garanti veriyor yani her türlü garantisi var TR'lerde 2 yıl iken bunda 1 yıl.

PS3 piyasası hala ölmediğine göre PS4 Pro elinizde kalacak bir konsol değil. İllaki satılır.
O yönden içim rahatladı açıkçası teşekkür ederim

Microsoft her ürüne 1 yıl global garanti veriyor yani her türlü garantisi var TR'lerde 2 yıl iken bunda 1 yıl.
Anladım hasarlı çıkma durumu olmaz inşallah sizde hangi satıcıdan aldınız

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı