Playstation 4 Pro mu? Yoksa Bilgisayar mı?

EmreKaya04

Hectopat
Öncelikle hepinize selamlar abi ve ablalarım,
ben şu anki durumda 8. Sınıf öğrencisiyim ve LGS'ye hazırlanıyorum. Sınavdan bir iki gün sonra(4-5 Haziran) bilgisayar almayi düşünüyorum. Elimde 7500TL(Monitör bütçeye dahil) civari bir bütçe var. Bu bütçeyle ya Vatan'dan ve bu siteden destek alarak bir bilgisayar toplayacağım; ya da yine Vatan'dan bir PS4 Pro ve monitör alacak, kalan parayla ise oyun vs. alacağım. (Butcenin bir kisminin artmasi da iyi olur benim için.) Ancak oldukça kararsız kaldım ve en düzgün ve faydalı yardimi bu forumdan alacagimi düşündüğümden sizlere danışma gereği duydum. Görüşleriniz nelerdir, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize selamlar abi ve ablalarım,
ben şu anki durumda 8. Sınıf öğrencisiyim ve LGS'ye hazırlanıyorum. Sınavdan bir iki gün sonra(4-5 Haziran) bilgisayar almayi düşünüyorum. Elimde 7500TL(Monitör bütçeye dahil) civari bir bütçe var. Bu bütçeyle ya Vatan'dan ve bu siteden destek alarak bir bilgisayar toplayacağım; ya da yine Vatan'dan bir PS4 Pro ve monitör alacak, kalan parayla ise oyun vs. alacağım. (Butcenin bir kisminin artmasi da iyi olur benim için.) Ancak oldukça kararsız kaldım ve en düzgün ve faydalı yardimi bu forumdan alacagimi düşündüğümden sizlere danışma gereği duydum. Görüşleriniz nelerdir, yardımcı olabilir misiniz?
Seni caydırmak için şunu diyeyim. Playstation Plus üyeliğin olmak zorunda yoksa online oyun oynayamıyorsun bazı oyunlar hariç. 7500 liraya sağlam sistem toplayıp oyununu oynayabilirsin. Stabilite açısından konsol tabi ki de oyun için daha iyidir. Bunları gözünde tart ona göre al.

Sizin söylediklerinize gore bilgisayar biraz daha avantajlı gibi sanki. Benim için onemli olan şeylerden biri de guncel durumdaki ömrü. PS4 Pro'dan destek ne zaman çekilir? Güncel sistemle high ya da ultra ayarlarda ne kadar sure sıkıntısız oynayabilirim?
Oyun olaraksa; FIFA 19 alacağım ne zaman çıkarsa. Ancak bikac oyun dışında PS4 Exclusive oyunlari ilgimi çekmiyor nedense.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı