Neden Xbox alsın ki? Tüm oyunları PC'dede var eğer güzel bir PC'si varsa Xbox alması mantıksız.Sürümden kastınız nedir? 4000 TL'ye yakınsa Series S almak daha mantıklı.
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 12.642,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sürümden kastınız nedir? 4000 TL'ye yakınsa Series S almak daha mantıklı.
![]()
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 12.642,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Neden Xbox alsın ki? Tüm oyunları PC'dede var eğer güzel bir PC'si varsa Xbox alması mantıksız.
Neden Xbox alsın ki? Tüm oyunları PC'dede var eğer güzel bir PC'si varsa Xbox alması mantıksız.
Series S ne yazık ki 4K odaklı bir konsol değil. Keşke öyle olsaydı.4000 TL'ye aldığın PC 4K 60FPS oyun oynatabiliyor mu?
PS4 Pro serilerinde benim bildiğim kadarıyla kronik sorunu olan bir model yok.
Series S ne yazık ki 4K odaklı bir konsol değil. Keşke öyle olsaydı.
Series S önermek için birçok sebep var ancak "4K oyun" demek bunlar biri değil. 120 FPS'e kadar desteği olduğunu hemen hemen herkes biliyor.Odaklı değil ama oynatıyor. 2K da oynatıyor. 120 FPS'e kadar desteği var.
Ben 4000tl'ye aldığı PC ile 4k oynasın demedim ki? Eğer elinde varsa almasının anlamı yok dedim birilerine cevap yazmadan önce o kişinin yazdığını düzgün okumanız daha iyi olacaktır.4000 TL'ye aldığın PC 4K 60FPS oyun oynatabiliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.