PlayStation 4 vs Toplama PC

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, ben uzun zamandır PC almak istiyorum. Skylake işlemcilerin çıkması ile birlikte iyice kafamda bir PC oluştu ama amacım sadece oyun. Film, dizi vs. izlemek için bir laptopum var. Sizce 5000 TL'ye bir sistem mi toplayayım yoksa PS4 alıp konsola mı geçeyim?
İkinci olarak PS4'ün internete bağlanma sorunu var mı? Sorunsuz bir şekilde bağlanılıyor mu?
Online oyun oynamayı seven bir insanım online oyunlarda bana problem çıkarır mı?
Ve bana PS4 için 3 tane oyun önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığımız bu dönemde en iyi şey bilgisayar+konsol dur. 5000tl nin 1500 Tl sine ps4 3500 Tl sine iyi bir pc alarak (GTX 970) en iyi kombinasyonu yapabilirsiniz. Benim tavsiyem budur.
Hocam gtx970 varken ps4 gereksiz bir harcama olmaz mi? Oyun parası vs derken baya para gider. Onun yerine pc ye zamanla ek şeyler almak daha mantıklı bence.

Tabi ama bazı oyunlar ps4 de oynamak daha avantajlı. Mortal Kombat Fifa/Pes ve yarış oyunları ayrıca bilgisayarda sorunlu olan oyunlar var. En başlarında Batman Arkham Knight geliyor. Ayrıca exclusive oyunlar da bulunmakta. Bu nedenlerle her iksininde olması en mantıklısı. Canının istediğini pc de veya ps4 de oynama imkanı var. O nedenle benim dediğim gayet mantıklı.

Ayrıca oyun fiyatları çok pahalı değil. Dr aral game den oyun falan alınmaz orası ayrı. Gittigidiyor gibi sitelerden alınırsa oyunlar çok avantajlı oluyor. Her oyun çıktıktan bir ay sonra 140-150 Tl barajinda olabiliyor. Batman arkham gibi daha çıkalı 3-4 ay olmuş oyunun fiyatı 90-100 Tl. Ayrıca şu an Psn de star wars battlefront 104 Tl den sarılıyor. Pc den çok daha ucuz. Yani fiyatları artık bahane etmeyelim. Ps4'e de gayet uygun fiyatlı olgun bulunabilir.

Tabi ama bazı oyunlar ps4 de oynamak daha avantajlı. Mortal Kombat Fifa/Pes ve yarış oyunları ayrıca bilgisayarda sorunlu olan oyunlar var. En başlarında Batman Arkham Knight geliyor. Ayrıca exclusive oyunlar da bulunmakta. Bu nedenlerle her iksininde olması en mantıklısı. Canının istediğini pc de veya ps4 de oynama imkanı var. O nedenle benim dediğim gayet mantıklı.

Ayrıca oyun fiyatları çok pahalı değil. Dr aral game den oyun falan alınmaz orası ayrı. Gittigidiyor gibi sitelerden alınırsa oyunlar çok avantajlı oluyor. Her oyun çıktıktan bir ay sonra 140-150 Tl barajinda olabiliyor. Batman arkham gibi daha çıkalı 3-4 ay olmuş oyunun fiyatı 90-100 Tl. Ayrıca şu an Psn de star wars battlefront 104 Tl den sarılıyor. Pc den çok daha ucuz. Yani fiyatları artık bahane etmeyelim. Ps4'e de gayet uygun fiyatlı olgun bulunabilir.
Hocam yarış oyunları niçin avantajlı? Birde ps4 ayarında br pc ps4 kadar uzun ömürlü olur mu

Hocam yarış oyunları niçin avantajlı? Birde ps4 ayarında br pc ps4 kadar uzun ömürlü olur mu
Bence değil, 1500 TL'ye toplayacağımız bir Pc Playstation 4 kadar uzun ömürlü olamaz bence :) Yarış oyunlarını konsolda oynamak daha zevkli tetik tuşları sayesinde gaza sen ne kadar basarsan o kadar gidiyor, yön verme konusunda da aynı şey geçerli.

Yarış oyunları genelde konsollar da daha çok iş yapar. Örneğin Need For Speed pc ye daha çıkmadı ama jonsollara 1 ay önce çıktı. Konsolun avantajı ise analog. Analog da klavye tuşlarına göre daha fazla kontrol sahibisiniz. Mesela arabanın ne kadar dönebileceğini detaylı bir şekilde yapabiliyorsunuz ama klavye de tuşa basıyorsunuz. Yani dönüşte ne kadar döneceğinizi ayarlamakta sıkıntı çekiyorsunuz. Aradaki fark bu.

Ps4 1500 Tl. 1500 Tl ye bir pc toplarsanız bırakın ömrü şu an ki oyunları ps4'den daha kötü oynatır. Çünkü ps4'e özel oyun geliştiricileri optimizasyon yapıyor. 1500 Tl yerine 2500-3000 Tl lik pc pa4 kadar ömrü olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı