Elektronik PlayStation 5 18.500 TL

Bende PC var 6 7 ay sonra kendi evime çıkacağım ( üst kata) bir süre sonra evlilik falan derken PC yerine PS5 alasım var ama şu an aile evinde olduğum için gereksiz de geliyor biraz almayı istiyorum ama.

Belirli yaştan sonra PS5 daha uygun hocam bence yani gün içinde onca koşturmaca derken eve gelince PC açmak bile yorabiliyor insanı tek tuşla açıp oyuna girip kapamak büyük nimet 2 haftadır Diablo oynarken PC'de sorun yaşıyorum bende o yüzden geri döndüm yavaştan PC işi geçmiş bizden :D
Oynadığınız oyunlara görede değişir simülasyon tarzı oyunları oynuyorsanız PC mantıklı ama hikayeli veya Online oyunlar için konsol daha avantajlı bence.

Belirli yaştan sonra PS5 daha uygun hocam bence yani gün içinde onca koşturmaca derken eve gelince PC açmak bile yorabiliyor insanı tek tuşla açıp oyuna girip kapamak büyük nimet 2 haftadır Diablo oynarken PC'de sorun yaşıyorum bende o yüzden geri döndüm yavaştan PC işi geçmiş bizden :D
Oynadığınız oyunlara görede değişir simülasyon tarzı oyunları oynuyorsanız PC mantıklı ama hikayeli veya Online oyunlar için konsol daha avantajlı bence.
Simülasyon oynamadım hiç online ağırlıklı oynuyordum valorant cs lol gibi onları da bıraktım artık hikayeliye dönüyorum şimdilik şu ev işini halletmeye yakın çekerim belki hocam 😅

Bende de 4070ti'lı sistem var geçen sene toplamıştım oyunlar için gayet yeterli oluyor ama online oyunlar sorun oluyor fifa falan oynadığımda çok fazla hile geliyor oyuna. Önümüzdeki sene için almayı düşünüyordum hem GTA 6 için hem fifa falan oynarım diye. Seneye daha uygun fiyatlı olur mu sizce?

Bende de 4070ti'lı sistem var geçen sene toplamıştım oyunlar için gayet yeterli oluyor ama online oyunlar sorun oluyor fifa falan oynadığımda çok fazla hile geliyor oyuna. Önümüzdeki sene için almayı düşünüyordum hem GTA 6 için hem fifa falan oynarım diye. Seneye daha uygun fiyatlı olur mu sizce?
Seneye daha uygun olması imkansız. Hem dolar kaynaklı hem de GTA 6 çıkışına yakın stoklar azalacağı için fiyatlar mutlaka artacaktır.

Bende de 4070 Ti'lı sistem var geçen sene toplamıştım oyunlar için gayet yeterli oluyor ama Online oyunlar sorun oluyor FIFA falan oynadığımda çok fazla hile geliyor oyuna. Önümüzdeki sene için almayı düşünüyordum hem GTA 6 için hem FIFA falan oynarım diye. Seneye daha uygun fiyatlı olur mu sizce?

Muhtemelen 20 civarı son fiyatlar hem dolar artacaktır hem de vergi falan derken şahsi görüşüm son fiyatlar bu seviyedeki.

Online taraf gerçekten öyle hocam multiden soğuttular :D

Selamlar arkadaşlar! Son zamanlarda sürekli bu fiyata düşüyor; şimdi de Prime indirimi kapsamında yine düşmüş durumda. Elimde PC olmasına rağmen bir tane kaptım. Daha fazla dayanamayıp aldım, çünkü yılbaşından sonra fiyatlar oldukça artacaktır güzel ülkemizde. Faizsiz 6 taksit seçeneği ve Amazon olması da bayağı avantajlı.

Amazon
Aldım bir tane, umarım boşanma davası ile sonuçlanmaz bu alışverişim.

Hocam aynı satıcıdan ben de alacağım da sıkıntı bir şey çıktı mı? Bir de bazı PS5 CFI'leri sıkıntı oluyormuş Slim'lerde böyle bir olay var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı