PlayStation 5 2 yıl sonra almaya değer mi?

O iş öyle değil, yanlış yorumluyorsunuz. Xbox Series S şu an fiyat performans ürünüdür. O fiyata bir bilgisayar alıp o oyunları o kalitese oynatamazsınız. Ayrıca Amazon.de'den gayet ülkemize nazaran gayet makul fiyatlara da alınabilmektedir. Series X'e gelecek olursak eğer, zaten PS5 ile çoğu oyunu aynı grafiklerle ya da bazen daha iyi/kötü şekilde oynatıyor. Özel oyunlara herkes ilgili yaklaşmıyor maalesef ki özel oyunlar haricinde de bir sürü oyun var daha sonuçta. Yani kısacası güzel bir bilgisayarı olan adam belki Xbox almaz ama eğer bilgisayarın yoksa ya da zayıfsa eğer Xbox mükemmel bir alternatif, özellikle Series S.

İfadeler: WTC
Exclusive oyunlar PC'ye gelmez kolay kolay bu nesilde. Eski exclusiveler geliyor onlarda 5-6 sene önce çıkış yapmış oyunlar zaten. PS5 excleri için bir 5-6 sene bekleriz en az.
Sanmam. Bence yakında (1-2 yıl) PS5 oyunlarından bazıları gelmeye başlayabilir.

Artık exclusive oyunlar yavaş yavaş PC'ye geliyor. Gelecekte Sony bence %65 konsol %35 PC şeklinde ilerleyecek ben de almayı düşünüyordum ama vazgeçtim.
Oran ciddi anlamda yanlış.
PS4'e çıkan 75 özel oyundan 2'si çıktı. Biri 5 yıl sonra çıktı.

Oran ciddi anlamda yanlış.
PS4'e çıkan 75 özel oyundan 2'si çıktı. Biri 5 yıl sonra çıktı.
Bence sizin bakış açınızda yanlış. Siz sanki adamlar yıllardır bilgisayara oyun getiriyorda on yılda bir getiriyor gibi demişsiniz. Adamlar artık oyunlar bilgisayara da gelecek dedi ve gelmeye başladı. Bence 2-3 yılda şu kadar oyun çıktı daha da çıkacak diye düşünülmeli.

Bence 2-3 yılda şu kadar oyun çıktı daha da çıkacak diye düşünülmeli.
Çıkan oyunlar PS'ın en ölü oyunları.
Days Gone ve Horizon Zero Dawn, kötü oyunlar değil fakat PS4 neslindeki kötü özel oyunlar, puanlara bakılınca.

Ki PS5 özel oyunlarını 1-2 sene içinde PC'ye beklemek bana sorarsanız saçma. Elbet bir gün gelecek ama en az 3-4 yıl.
Daha 2018'de çıkan GoW ve Spider Man PC'ye çıkmadı, 2020'de çıkan TLoU 2 çıkmadı, PS5 oyunları çıkacak öyle mi?

2 sene sonra bu konsollarin pro haberleri gelecek gibi,yerinde olsam o kadar beklemisken onu dusunurdum.

5 6 yıl götürür bizi PS 5 diye düşünüyorum.

Ben o oyunlar çıkacak demedim ki. Sadece 5 yıllık oyun 5 yıldır bilgisayara çıkarma evresinde değil. Çıksın dediler ve çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…