PlayStation 5 2 yıl sonra almaya değer mi?

Zaten oyunlarının çıkması, toparlaması derken 2 yıl geçer. Tam vaktinde almış olursunuz. Malum ilk başta PS için fazla oyun olmuyor. Ama geriye uyumluluk sayesinde PS4 oyunlarının oynanabilmesi artı denebilir. PS4 almamış olan arkadaşlar PS5 alarak oyunsuz kalmamış olur. Sizin için de bu geçerli. Ben de dijital sürümün stoklara gelmesini bekliyorum. Alıp kenara koyacağım :) İleride fiyatlar artış gösterebilir çünkü.

@Shadow Ryzen XBOX'ın bütün oyunlarını topla bir tane GOD veya The Last of Us etmez :) Ayrıca PC'ye de gelen oyunlar. Maddi durumu iyi olanın ilk tercihi PS olur. Çünkü orta veya yüksek sistemli bilgisayarı olan birisinin XBOX alması kadar mantıksız bir hareket olamaz. Bilinçsiz harcamadan başka bir şey değil.

Not: PS5 için de geriye uyumluluk var. Sadece XBOX'a özel değil.
Bende öyle düşünmüştüm ztn
Ben de 2 yıl sonra almayı düşünüyorum.
Ben en geç 2 yılda alırım ve tam zamanı olur exc oyunlar filanda çıkar tamamen
Bak zevkler ve renkler diyorsun, adama Xbox series x/s'in ilk Xbox'a kadar desteği var diyorsun. Kimsenin umurunda değilki bu gereksiz geriye uyumluluk, bir kişinin bile Xbox series x/s ilk Xbox oyunlarını bile destekliyor PS5 sadece PS4 destekliyor deyip Xbox'u övüp PS5'i gömdüğünü görmedim.
Kardeşim okadar haklısın ki ben sadece ps4 oyunları mi oynarım napim ps1 yada 2 oyununu bi emulator kurarım dandik pcme kullanirim istesem haklısın

Ben yeni nesil konsol almayı planlıyorum PS5 mi Xbox Series X mi? Bir oyuna 500TL verebilmem 2 ayda bir olur ama Xbox Game Pass çok severim Xbox exc çok severim sizce bunlar varken PS5 alayim mi?

PlayStation 5, 2 yıl sonra alınır mı konusunu Xbox Vs. PS konusuna çeviriyorsunuz ya helal olsun.

Alınır.
Aga işte anlamıyorlar ben bi oyuna 600 tl verince üzülmem adam geliyo sen git 600 tl oyun al diyo bide bize fanboy diyo adam soruya xbox katıp övüp bize fanboy diyo çok sorunlu insanlar var
PC hepsini ezer geçer. Cevap olarak evet alınır.
15k pc ile eş güç veriyor ps5 yada yakin performans
PC hepsini ezer geçer. Cevap olarak evet alınır.
15k pc ile eş güç veriyor ps5 yada yakin performans
PS5 oyunları çok pahalı.
Biliyorm bana koymaz bi oyun alip bitiririm sonrada ps4 deki 60 70 oyunun next gen hali ile bitiririm bide plus alıp ps5 de efsane 20 oyunu oynarım bazıları var ama sorun olmaz
Alınır tabii ki. Hatta normalde 1-2 sene sonra almak daha doğrudur. Slim model geleceğini düşünüyorum ama Pro model bence de olmayacak.
Bende olacağını düşünmüyorum en fazla slim çıkar bence ondan sonra sony Ps6 ve exc oyunlara zaman ayırır çünkü ps5 yeterince güçlü bi ssd si artar ve boyu küçülür herhalde ona rağmen normal ps5 bile alınabilir bence
Çıkan oyunlar PS'ın en ölü oyunları.
Days Gone ve Horizon Zero Dawn, kötü oyunlar değil fakat PS4 neslindeki kötü özel oyunlar, puanlara bakılınca.

Ki PS5 özel oyunlarını 1-2 sene içinde PC'ye beklemek bana sorarsanız saçma. Elbet bir gün gelecek ama en az 3-4 yıl.
Daha 2018'de çıkan GoW ve Spider Man PC'ye çıkmadı, 2020'de çıkan TLoU 2 çıkmadı, PS5 oyunları çıkacak öyle mi?
Knkm gow ve uncharted 4 de gelecek galiba ama pek inanmadım gelcek olsa ilk önce uncharted collection çıkar bence ve inanmıyorum sony en güçlü kozlarını pc ye çıkarsın çıkarsa bile 5-6 yıl az deil en kötü exculusive playstation oyunu 2-3 yilda çıkıyor kimse bunun için beklemez bence
Xbox net daha kaliteli bende PS var ama değiştirme hakkım olsa net Xbox alırdım.
Kardeşim sana göre ve xbox da exculusive oyunlar kötü dualsens bile yok ben ps5 mi xbox mu demedim ki ya ps5 2 yil sonra alinirmi dedim ne değişiksizsiniz ya
Ben yeni nesil konsol almayı planlıyorum PS5 mi Xbox Series X mi? Bir oyuna 500TL verebilmem 2 ayda bir olur ama Xbox Game Pass çok severim Xbox exc çok severim sizce bunlar varken PS5 alayim mi?
Ne zaman alicak sin ve bence dualsense için bile alınır ps5

Son düzenleme:
Aga işte anlamıyorlar ben bir oyuna 600 TL verince üzülmem adam geliyor sen git 600 TL oyun al diyor bir de bize fanboy diyor adam soruya Xbox katıp övüp bize fanboy diyor çok sorunlu insanlar var.

15k PC ile eş güç veriyor PS5 ya da yakin performans.

15k PC ile eş güç veriyor PS5 ya da yakin performans.

Biliyorum bana koymaz bir oyun alip bitiririm sonrada PS4'deki 60 70 oyunun Next gen hali ile bitiririm bir de Plus alıp PS5 de efsane 20 oyunu oynarım bazıları var ama sorun olmaz.

Bende olacağını düşünmüyorum en fazla Slim çıkar bence ondan sonra Sony PS6 ve exc oyunlara zaman ayırır çünkü PS5 yeterince güçlü bir SSD'si artar ve boyu küçülür herhalde ona rağmen normal PS5 bile alınabilir bence.

Knkm GoW ve Uncharted 4 de gelecek galiba ama pek inanmadım gelecek olsa ilk önce Uncharted Collection çıkar bence ve inanmıyorum Sony en güçlü kozlarını PC'ye çıkarsın çıkarsa bile 5-6 yıl az değil en kötü exculusive PlayStation oyunu 2-3 yilda çıkıyor kimse bunun için beklemez bence.

Kardeşim sana göre ve Xbox da exculusive oyunlar kötü dualsens bile yok ben PS5 mi Xbox mu demedim ki ya PS5 2 yil sonra alınır mı dedim ne değişiksizsiniz ya.

Ne zaman alicak sin ve bence DualSense için bile alınır PS5.

Senin sevdiğin kadar bende DualSense'yi sevmiyorum ve PS5 9 teraflop iken Xbox Series X 12 teraflop arada hatrı sayılır miktarda görüntü farkı vardır

PS5 almak istiyorum ama normal versiyon falan ucuzlayabilir artabilir de. Fiyat sorun değil sizce 2 yil sonra normal PS5 alınır mı? Ya da 1 yıl şahsen ben bu nesilde PS5 Slim'ya da Pro çıkacağını düşünmüyorum oyun fiyatında sorun yok. Sorumu yanitlarsaniz iyi olur.
PS6 çıktığında bile PS5 hala alınabilir olur.

PS5 almak istiyorum ama normal versiyon falan ucuzlayabilir artabilir de. Fiyat sorun değil sizce 2 yil sonra normal PS5 alınır mı? Ya da 1 yıl şahsen ben bu nesilde PS5 Slim'ya da Pro çıkacağını düşünmüyorum oyun fiyatında sorun yok. Sorumu yanitlarsaniz iyi olur.
Ben şuan ps2 alsam mı diye düşünüyorum neden olmasın.

Senin sevdiğin kadar bende DualSense'yi sevmiyorum ve PS5 9 teraflop iken Xbox Series X 12 teraflop arada hatrı sayılır miktarda görüntü farkı vardır
Optimizasyon sayesinde durum şu an tam tersi. DS'i sevmiyorum demek ise fanboyluktan başka bir şey değil, o tetik efsane bir şey. Ergonomisi tartışılır o ayrı.

Zaten az-çok yazdığına göre Xbox'a daha yakınsın. Ayda 1-2 oyun oynarım yeter diyorsan PS5 al. Yok ben ayda 10-15 oyun oynarım, yeni oyun isterim dersen de Xbox Series X.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı