PlayStation 5 2 yıl sonra almaya değer mi?

Bende öyle düşünmüştüm ztn
Ben de 2 yıl sonra almayı düşünüyorum.
Ben en geç 2 yılda alırım ve tam zamanı olur exc oyunlar filanda çıkar tamamen
Kardeşim okadar haklısın ki ben sadece ps4 oyunları mi oynarım napim ps1 yada 2 oyununu bi emulator kurarım dandik pcme kullanirim istesem haklısın

İfadeler: WTC
Ben yeni nesil konsol almayı planlıyorum PS5 mi Xbox Series X mi? Bir oyuna 500TL verebilmem 2 ayda bir olur ama Xbox Game Pass çok severim Xbox exc çok severim sizce bunlar varken PS5 alayim mi?

PlayStation 5, 2 yıl sonra alınır mı konusunu Xbox Vs. PS konusuna çeviriyorsunuz ya helal olsun.

Alınır.
Aga işte anlamıyorlar ben bi oyuna 600 tl verince üzülmem adam geliyo sen git 600 tl oyun al diyo bide bize fanboy diyo adam soruya xbox katıp övüp bize fanboy diyo çok sorunlu insanlar var
PC hepsini ezer geçer. Cevap olarak evet alınır.
15k pc ile eş güç veriyor ps5 yada yakin performans
PC hepsini ezer geçer. Cevap olarak evet alınır.
15k pc ile eş güç veriyor ps5 yada yakin performans
PS5 oyunları çok pahalı.
Biliyorm bana koymaz bi oyun alip bitiririm sonrada ps4 deki 60 70 oyunun next gen hali ile bitiririm bide plus alıp ps5 de efsane 20 oyunu oynarım bazıları var ama sorun olmaz
Alınır tabii ki. Hatta normalde 1-2 sene sonra almak daha doğrudur. Slim model geleceğini düşünüyorum ama Pro model bence de olmayacak.
Bende olacağını düşünmüyorum en fazla slim çıkar bence ondan sonra sony Ps6 ve exc oyunlara zaman ayırır çünkü ps5 yeterince güçlü bi ssd si artar ve boyu küçülür herhalde ona rağmen normal ps5 bile alınabilir bence
Knkm gow ve uncharted 4 de gelecek galiba ama pek inanmadım gelcek olsa ilk önce uncharted collection çıkar bence ve inanmıyorum sony en güçlü kozlarını pc ye çıkarsın çıkarsa bile 5-6 yıl az deil en kötü exculusive playstation oyunu 2-3 yilda çıkıyor kimse bunun için beklemez bence
Xbox net daha kaliteli bende PS var ama değiştirme hakkım olsa net Xbox alırdım.
Kardeşim sana göre ve xbox da exculusive oyunlar kötü dualsens bile yok ben ps5 mi xbox mu demedim ki ya ps5 2 yil sonra alinirmi dedim ne değişiksizsiniz ya
Ben yeni nesil konsol almayı planlıyorum PS5 mi Xbox Series X mi? Bir oyuna 500TL verebilmem 2 ayda bir olur ama Xbox Game Pass çok severim Xbox exc çok severim sizce bunlar varken PS5 alayim mi?
Ne zaman alicak sin ve bence dualsense için bile alınır ps5

Son düzenleme:

Senin sevdiğin kadar bende DualSense'yi sevmiyorum ve PS5 9 teraflop iken Xbox Series X 12 teraflop arada hatrı sayılır miktarda görüntü farkı vardır

PS6 çıktığında bile PS5 hala alınabilir olur.

Ben şuan ps2 alsam mı diye düşünüyorum neden olmasın.

Senin sevdiğin kadar bende DualSense'yi sevmiyorum ve PS5 9 teraflop iken Xbox Series X 12 teraflop arada hatrı sayılır miktarda görüntü farkı vardır
Optimizasyon sayesinde durum şu an tam tersi. DS'i sevmiyorum demek ise fanboyluktan başka bir şey değil, o tetik efsane bir şey. Ergonomisi tartışılır o ayrı.

Cahil olma bence 10.8 teleflops var PS5 de ve önemli olan optimize.

Zaten az-çok yazdığına göre Xbox'a daha yakınsın. Ayda 1-2 oyun oynarım yeter diyorsan PS5 al. Yok ben ayda 10-15 oyun oynarım, yeni oyun isterim dersen de Xbox Series X.

Optimizasyon sayesinde durum şu an tam tersi. DS'i sevmiyorum demek ise fanboyluktan başka bir şey değil, o tetik efsane bir şey. Ergonomisi tartışılır o ayrı.
dualsense te drift sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…