PlayStation 5 2 yıl sonra almaya değer mi?

Ne kusuru, kırması canım, estağfurullah. Gayet güzel yorum yaptınız. Ben olsam şu an PC yönelmem kesinlikle. XBOX tercih ederim. Hatta XBOX yanına PS alması güzel fikirmiş. Bu zamanda bilgisayar almanın kahrı çekilmez. Parça beklemekten, fiyat ucuzlamasını beklemekten aylar, yıllar geçer. XBOX Series X yanına PS5 alsanız, 13.000 TL para tutuyor. 13.000 TL'ye güzel bir PC toplamak imkansız oldu bu dönemde. Hiç düşünmemiştim ikisini yan yana Arkadaşlara da güzel bir fikir olmuş olur.

Her şeyi fanatik boyutu savunan kişiler maalesef bitmez. PS konusuna gelip, zorla XBOX'a yönlendirmeye çalışanlara sinir oluyorum. Sistemi iyi olan birinin XBOX almasının mantıksız olduğunu söylüyorum diye kızıyorlar bir de Kızanlar hem PC'de, hem XBOX'ta aynı oyunu oynayacak kadar depresyonda herhalde. PC varsa, yanına PS alırsın. Bu kadar basit demek istediğim. Ama anlatamıyoruz.

XBOX Series S yerine X almaya zorlarsanız çok daha iyi olur. Sİze de iyi forumlar. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…