PlayStation 5 alınır mı?

Hocam işi ekonomiye uzun uzun bağlayabilirsiniz farkındayım. Ama hocam ister oynayın ister oynamayın. Buna karışamam. Sadece bu ahlaklı birşey değil. Aynı çalıştığın yerin sana maaş vermemesi gibi. Orda ben niye maaşımı alamıyorum demelisin sana yapılanı oyun firmaları çekmek zorunda değil. İstediğin şekilde oynayabilirsiniz fakat bunu önermeniz doğru ve etik değil.

@155449 hocam yobaz kelimesinin anlamını öğrenin bence. Eğer ben yobazsam kim yobaz değil. Ve hocam oynayabilirsin. Ama bu onu oynamanın etik olmadığı gerçeğini değiştirmez. Hocam ben de farkındayım ekonomi kötü. Ne yapıyım yanı. Eğer herkes sizin gibi dese türkiyedeki oyun sektörü batar. Bu bir sektör hocam anlayın bunu.
"Paran yoksa oynama o halde" yorumu yobazlıktır herhangi bir görüşü dikte etmekte yobazlıktır ve dediğimi hala anlamamak icin diretiyorsun adam param yok diyor alternatif gösteriyoruz sen diyorsun ki oynama ?

"Paran yoksa oynama o halde" yorumu yobazlıktır herhangi bir görüşü dikte etmekte yobazlıktır ve dediğimi hala anlamamak icin diretiyorsun adam param yok diyor alternatif gösteriyoruz sen diyorsun ki oynama ?
Ya hocam paran yoksa dışarda yemek yiyebilir misin? Ne yani kaçak yemek mi yiyicen? Aynı şey.

Neyse konuya dönelim 9.00 PS4'lerin fiyatları 8K ve üstü? Bence bu parayı hak etmiyor PC'den pek anlayan bir insan değilim ama eli yüzü düzgün bir PC daha mantıklı gibi.

Neyse konuya dönelim 9.00 PS4'lerin fiyatları 8K ve üstü? Bence bu parayı hak etmiyor PC'den pek anlayan bir insan değilim ama eli yüzü düzgün bir PC daha mantıklı gibi.
Hocam konunun ps4 ile alakası yok /:

Konu ile alakasız ama PS5'teki TLOU 2 ve GoW ragnarök ne zaman PC'ye çıkacak bir bilginiz var mıdır veya konuya hakimseniz tahmininiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı