PlayStation 5 alınır mı?

Bu "korsan" tartışması çok yapılıyor tıpkı "siyaset" gibi aslında siyaset konuşulmamalı evet fakat korsan konuşulmalı! tabi basit ve oldukça özet ele almak gerekir. insanlar esasen "eşit" doğar farkı insan zihni yaratır, bu bedensel güç , zihinsel güç veya birleşimi olabilir. detayları atlarsak herkesin bir şekilde iyi yaşaması gerekir yani ihtiyaçlarının zenginler kadar olmasa da bir nebze karşılanmasını gerektirir "sosyal devlet" bu yüzden vardır. zihinsel özürlü bir insan bile "aç -susuz" bırakılmaz. ne olursa olsun yeryüzündeki toplam paranın yüzdesi çok küçük bir kesimde toplanması akıl almaz birşeydir.. çok büyük bir bölümün toplam paranın çok küçük bir bölümüne sahip olması zaten otomatik olarak ortaya çıkar. bu dengeyi "korsan" oluşturmaya çalışır. hayat nerden bakılırsa bakılsın "denge" yani eşitliği yakalamaya çalışır yani "tanrı aklı" ister istemez devreye girer en başta neydi "insanlar her anlamda eşitti" eşitliği insan zihni bozdu buradan gelinecek nokta "insan zihni tanrı aklının dışında" hareket etmektedir ve tüm sorunların kaynağı ve çözümü yine insan zihni olacaktır.

The Last of Us part 2 Remastered olarak gelecek God of War: Ragnarök'ta yeni oyunların çıkmasıyla ve konsolda ki satışların yavaşlaması ile birlikte biraz unutulunca gelecektir.

Nasıl yani zaten şu an Remastered değil mi psdeki hali yeni çıkan dublajlı olandan bahsediyorum.

Merhaba arkadaşlar, bugün AVM'de PlayStation 5 oynama alanı vardı orada 1 saat GTA 5 oynadım ama oyunum bittikten sonra eve geldim ama ne kadar eğlensemde biraz canım sıkıldı çünkü nasıl söyleyim yani ne güzel oyundan keyif alırken bir anda süremin bitmesi beni gerçekten üzdü. Şimdi diyecekseniz ee o zaman süreyi uzat ama ben uzatırsam gitmem 5 saat 6 saat civarı bir şey olur ve 1 saat oynama 150 TL. Yani bir hesaplama yapacağımız zaman günde 5 saat oynasam günde 750 TL yapıyor ve eğer 1 ay boyunca her gün 5 saat oynadığımı sayarsam 1 ayda 22.500 TL yapıyor ve ben o paraya PS5 alıp 5 sene boyunca her gün 5 saat oynayabilirim, tek dezavantajı benim televizyonum biraz daha kötü ve oynayacağım oyunlara para vereceğim tek dezavantajları bu. Sizce ne yapmalıyım? Ayrıca orada sevdiğim tüm oyunlar yok mesela GTA 5 var sevdiğim oyun olarak ama ben Spider-Man oyunlarını da seviyorum. Yani biraz uzun oldu yazım evet ama detaylıca anlatmak istedim. Sizce ne yapmalıyım?

Yani tabii alabilirsin ama bazı dezavantajları var. Bunlar pahalı oyunlar, PS Plus zammı ve en kötüsü eğer yanlış bilmiyorsam Online oyunları oynamak için PS Plus gerekiyor bu da bayağı zam yedi yani ondan dolayı sıfır almak yerine temiz bir ikinci el al, hikayeli oyunlar oyna GTA 5 RDR2 gibi ama onlarda pahalı işte, tamamen sana kalmış.

Yani tabii alabilirsin ama bazı dezavantajları var. Bunlar pahalı oyunlar, PS Plus zammı ve en kötüsü eğer yanlış bilmiyorsam Online oyunları oynamak için PS Plus gerekiyor bu da bayağı zam yedi yani ondan dolayı sıfır almak yerine temiz bir ikinci el al, hikayeli oyunlar oyna GTA 5 RDR2 gibi ama onlarda pahalı işte, tamamen sana kalmış.

Playstation Rdr 2, gta5 te PC gore daha ucuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı