PlayStation 5 alınır mı?

Gta 6'nın 30 FPS çıkacağını nereden biliyorsunuz dostlar? Adamlar allem eder kallem eder onu grafikler kötü olsa da 60 FPS çıkartırlar. Rockstar o kadar saf bir firma değil milyonların oynayacağı oyunu sadece konsola çıkartıp 30 FPS yapmazlar yaparlarsa oyuncu kaybederler herkes ağzının suyu aka aka oynamayacak o oyunu. Konunun kendisine gelirsem PS5 alınır alınmayacak bir konsol değil. Oyuna ulaşmak söylendiği kadar zor değil ama bazı oyunlar saçma pahalı bazıları da saçma ucuz olabiliyor ama yeni çıkan oyunlar genelde daha pahalı. Dualsense apayrı bir deneyim Xbox yanından bile geçemiyor. Plus ve kardeşlik mevzusu çok işe yarar güvendiğin arkadaşın varsa onla hesapları bağlayabilir birbirinizin oyunlarını oynayabilirsiniz. Bu da her oyunu yüzde 50 olarak ucuzlatır ortak alırsanız eğer. Plus kataloğu zaten baya geniş PS sitesinden bakabilirsiniz. 300 TL olan sürümünü öneririm onda çok fazla şey var. En minimum Deluxe alınmalı. Aklıma şuanlık farklı birşey gelmiyor ama daha da işe yarar yönleri var elbet.

Merhaba;
Arada sırada oynarim diyorsan al özel oyunlari artık pc ye de çikıyor ps5 in bende tüm konsollar mevcut nerede ise ama oynayasın gelmiyor fazla arada açıp bakıyorum.
Çabuk bıkan birisi isen alma pc ile idare edebilirsin

Dosya Ekleri

• 17395590267781214337263314936819.jpg
    17395590267781214337263314936819.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 68
Merhaba;
Arada sırada oynarim diyorsan al özel oyunlari artık pc ye de çikıyor ps5 in bende tüm konsollar mevcut nerede ise ama oynayasın gelmiyor fazla arada açıp bakıyorum.
Çabuk bıkan birisi isen alma pc ile idare edebilirsin
Oynama hevesinin olmamasının sebebi yanında arkadaş olmadığı için. artık herkes bireyselleşti ve hiçbir şeyden keyif alamıyoruz !

PS5 özel oyunlar konusunda dikkat çekiyor. Sürükleyici ve keyifleyici birçok oyun var bu anlamda. Öte yandan PSStore'da oyunların fiyatları Türkiye şartlarında bir hayli tuzlu. Ama yıllık PSPlus üyelik alabiliyorsanız birçok oyunu oynayabilme imkânı da sunuluyor.

Uzun yıllar PC'de oyunlar oynayan biri olarak PS5'i (Slim Digital Edition) heves edip almamın nedeni şöyle koltuğa kendimi atıp salına salına oyunlar oynamaktı. Öyle de yapıyorum. Bazen almasam da olurmuş diyorum, bazen de öyle bir oyun denk geliyor ki iyi ki almışım diyorum. Şu sıralar Mafia'ya sardım mesela yenilenmiş haliyle harika olmuş.

Oyun dışında mevcut dijital platformların olması da çok iyi. Evdeki TV biraz dandik olduğu için Netflix, Disney, Amazon, Youtube gibi platformları PS5 üzerinden açıyorum.

Bende Xbox kullanıcısıyım geçen arkadaşlarla internet kafeye gittik PS5 oynadık falan daha bir güzel geldi bilmiyorum anlatamadım şimdi benim de geçesim var fakat bütçem yok bir yakınında internet kafe falan varsa denemeni öneririm.
burda ps cafe var odalı. ara ara geçip oynuyorum kendi başıma da çok kısıtlı oyunları ya birazda fps hikaye oyunu denemek isterdim.

Bir zaman sonra sıkılabilirsin çünkü PlayStation'da şahsen sadece FIFA WWE UFC gibi oyunlar sarıyor belki de TLOU RDR2 falan ama oyunları ayrı pahalı ve Online oynama ihtimalin düşük bence o paraya PC daha mantıklı gibi.

Ayrıca GTA6 ya da çok heveslenmeyin daha bu yıl çıkacağı belli değil ve 30 FPS olarak gelecekmiş PS5'e zevk vermez yani bana kalırsa. İlla konsol alacağım diyosanız ikinci elden PS5 Slim bakabilirsiniz 15-16ya çok rahat bulunabiliyor ama ben olsam Xbox Series S alırdım.

Hocam zaten Xbox kullandım ben ayrıyeten şu an PC'de var series s/x'te yapabildiklerimi PC'de de yapıyorum. Farklılık arıyorum.

Şu anda hangi Xbox modelini kullanıyorsunuz hocam PS5'e geçince özel oyunları oynarsanız en büyük artısı o olur bana göre en büyük eksi si de oyunlar Xbox'a göre çok pahalı GTA 6 içinde Xbox Series X varsa bence PS5'e gerek yok.

Şu an PC kullanıyorum Xbox'ta en son One X modelini kullandım.

Ben de PS5 almak icin niyetlendim ancak sonra oyun fiyatlari ve kendi fiyati vb sebeplerle fikrimi değişip Series S aldim yari fiyatına çift kolla birlikte. Game Pass ile birlikte cok avantajli oluyor, zaten sıkı bir konsol oyuncusu değilim fazlasıyla işimi gördü.

Bütçe dert değil hocam kafaya taksam PS5 Pro bile alırım da. Zaten Game Pass'i PC'de kullanıyorum ben şu an.

En mantıklısı PC'ye PS kolu bağlayıp yatağa uzanıp oynamak.
DS4, 9.Nesil Xbox kolu, 8BitDo kolu var hocam. TV’ye bağlayıp oynadığımda oluyor ama konsol başka.

Merhaba;
Arada sırada oynarim diyorsan al özel oyunlari artık PC'ye de çikıyor PS5'in bende tüm konsollar mevcut nerede ise ama oynayasın gelmiyor fazla arada açıp bakıyorum.
Çabuk bıkan birisi isen alma PC ile idare edebilirsin

Hocam Game Pass'i zaten PC'de de kullanabilirim deyip PC geçtim yoksa Series X ile devam edecektim.
IMG_2638.jpeg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı